Pracovní kolektiv, lokalita, volná pracovní doba, soudržnost, stabilita, možnost cestovat, podíly ze zisku, káva, benefity (byt, auto, stravenky, ... - každý zaměstnanec různě).
Vždy by šlo lehce přitlačit na výplatní pásce :) Na druhou stranu je to dostatečné ohodnocení, když člověk započte různé benefity.
Pohodová atmosféra + vysoká odborná úroveň vlastního vývoje konkurujícího světové špičce + důvěra od managementu + vlastníci jsou 100% Češi, kterým jde primárně o kvalitu výrobků a služeb firmy a současně o zaměstnance (viz benefit příplatku na penzijní připojištění).
Zrychlit přísun nové krve a mozků do firmy, omladit týmy, oslabit občas příliš konzervativní přístup k prosazování novinek.
férové pracovní prostředí
profesionalita
individuální přístup
volná pracovní doba
Chybí nám víc kvalifikovaných kolegů-hráčů do týmu
Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Je to zejména krásna klidná lokalita Novoměstska, spousta sportovního vyžití v okolí (běžky, turistika, kola...) prostě vhodná pro zdravý rodinný život.
Dále pak pochopení vedoucích pracovníků potřebám mladých lidí s dětmi, ať už se jedná o pomoc s bydlením, nebo přizpůsobení časovým možnostem... Všichni z vedení společnosti jsou rodiči větších rodin a současně velice aktivní ambiciózní lidé...
Ve firmě vyvijíme a vyrábime průmyslová zařízení pro bezdrádový přenos dat. Využití nejnovějších technologii a myšlenek v této oblasti je proto nezbytnou součásti naši práce. Výzev v této oblasti je víc než dost...
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?