V Safetice je skvělá ta široká oblast možností, ze které si každý určitě vybere to co ho nejvíce zajímá. Od cloudových technologii a vývoje SaaS produktu, přes mobily, Mac až po programování driverů na systému Windows.
Milý, zábavný a zodpovědný kolektiv. Možnost volné pracovní doby a čerpaní sick days.
Moderní technologie při vývoji a údržbě SW.
Pauza na oběd a možnost sebevzdělávání v rámci pracovní doby.
Interní procesy, které můžou občas znepříjemnit nebo zpomalit práci
Trošku horší zázemí oproti ostatním IT firmám
Každý v Safetica se podílí na směřování firmy, každý může toto směřování ovlivnit ve smyslu "můj hlas je slyšet"
Kolektiv je super:), můžu se spolehnout na ostatní, že mi pomůžou, když budu potřebovat
Líbí se mi, že nápad na změnu/cokoliv nového, co může firmě pomoct, může být rychle zavedeno bez zbytečných průtahů
Firma by více mohla podpořit účast na externích vzdělávacích akcích/konferencích
Super kolektiv. Produkt, který dává smysl. Příjemné pracovní prostředí a možnost práce HO. Firma roste ohromnou rychlostí a zaměstnanci mají možnost růst s ní.
Moznost pomoci firme stat se velkym globalnim hracem na trhu bezpecnosti z ciste ceske firmy zalozene v Brne. K tomu uz jen par tresnicek jako skvely kolektiv kamaradu, moznost seberealizace, ferove vedeni, ktere pomuze cloveku se profilovat a smerovam, kam chce, a spoustu dalsiho!
Môj názor nikdy nie je ignorovaný.
Mám na výber širokú škálu technológií, s ktorými môžem pracovať.
Kolektív a pracovná atmosféra sú na vysokej úrovni.
U této firmy máme ještě 6 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?