Možnost měnit procesy a zlepšovat je. Pravidelné one to one meetingy s nadřízenou a také možnost karierního posunu a cíle osobního vzdělávání pro moji osobu. Spolupráce napříč odděleními, přátelské prostředí a samozřejmě bagety zdarma, mňam :)
Protože budou mít možnost se podílet na nových projektech a být jejich součástí a tím rozvíjet své know how
Řád a pravidla
Jasně stanovené úkoly a cíle, pravidelné reprotingy atd.
Ve výrobě pracuje mnoho slušných a pohodovych lidí, chodila jsem mezi ně ráda.Také jsem měla možnost se dovzdělávat, jak jazykové kurzy,tak semináře zaměstnavatel hojně podporoval. Nezapomenutelné teambuildingy v podobě večírků byly super.
S kolegy, resp. S kolegyněmi.V současné době tam už žádná z nich nepracuje, ale svého času s nimi nebylo k vydržení.Holt všude je něco...😁 A plat mohl být vyšší, ale s ohledem na blízkost mého bydliště jsem to tolik neřešila.
Práce pro tuto společnost je pro lidi, kteří mají chuť do práce a nebojí se vymýšlet nové věci. Ano, práce je někdy náročná, ale můj vedoucí pracovník ji umí velmi dobře ocenit ať už pochvalou či bonusem. Kolegy považuji spíše za přátele a mohu se na ně spolehnout. Do práce chodím už 4. rokem s nadšením a těším se. Spousta lidí by se mnou nesouhlasila, ale každý si musí sáhnout do svědomí, jestli v případě, že chce od zaměstnavatele vše na 100%, dělá i on práci na 100%. Jsem v této společnosti velmi spokojena a nevidím důvodem práci měnit. Nejvíce oceňuji možnost karierně se vypracovat.