Letní akce 2025
Pobočka Jablonec - motory
Pobočka Jablonec - motory
TEDOM a.s. image+2

TEDOM a.s.

Výroba, servis spalovacích motorů, kogeneračních jednotek a poskytování energetických služeb

TEDOM a.s. se přes 30 let věnuje vývoji, výrobě a provozu kogeneračních jednotek pro efektivní výrobu elektřiny a tepla. Působí ve více než 55 zemích světa, má čtyři závody v ČR a pobočky v Německu, USA, Polsku a dalších zemích. Vyvíjí vlastní motory a nabízí jednotky s výkonem 20 kW–4,5 MW. Prodala přes 10 000 jednotek. Hlavním akcionářem je japonská společnost YANMAR.

Organizace práce, výše platu

Uplatnění pro starší 50 let
Práce je na ranní
Napsáno:únor 2023

Možnost profesního vzdělávání a kariérního růstu, zajímavé firemní benefity, skvělý kolektiv, práce v čistém a moderním prostředí.
Nevyhovuje mi informační systém, nyní firma pracuje na implementaci nového softwaru, věřím, že práce s ním bude více intuitivní a efektivní.

Ochota zaučit absolventy. Firemní dotované či bezplatné jazykové i odborné vzdělávání dle pracovní pozice a potřeb firmy. Pravidelná interní školení k prohlubování a upevňování kvalifikace zaměstnanců. Možnost kariérního růstu a zvyšování kvalifikace.

Práci v mezinárodním prostředí
Dceřiné firmy v Německu, Slovensku, Polsku a USA. Na mnoha odděleních častá komunikace se zahraničními kolegy, obchodními či servisními partnery. Možnost příležitostné práce v zahraničí. Poznávání nových kultur a zvyklostí.
Napsáno:listopad 2022

Volná pracovní doba. Výběr zaměstnaneckých benefitů.
Mezilidské vztahy na bodě mrazu, chování a vystupování nadřízeného.

Pružnou pracovní dobu
Někomu vyhovuje více ranní práce, někdo si třeba rád přispí a ocení, když může přijít do práce déle.

Práci v týmu mladých lidí
Myslím, že Tedom a.s. je firma pro mladé lidi, kteří mají potřebu získat počáteční praxi. Jenom minimu těchto lidí vyhovuje výše platu, proto po získání počáteční praxe odchází za jinými zkušenostmi.
Dobrý den, děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Je pro nás velmi důležité, s čím jste a nejste spokojen. A zejména na to bychom se rádi zaměřili. Abychom však mohli situaci řešit, potřebujeme více podrobností. Pokud Vaše negativní dojmy přetrvávají, zastavte se na personálním oddělení. Vše budeme samozřejmě řešit maximálně diskrétně. Využít můžete případně také anonymní schránky umístěné ve výrobě, kam můžete vhazovat své připomínky, nápady a podněty. Děkujeme Vám za spolupráci.
Napsáno:duben 2022

V Tedomu jsem pracoval rok a pak mě propustily z důvodu snižovaní stavů,následně hned zase přibíraly,takže jen řeči!
Napsáno:červen 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti TEDOM a.s.?
Měnící se společnost, ale lidé stále stejní.... to není dobře.
Napsáno:prosinec 2022

U této firmy máme ještě 19 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma TEDOM a.s.?