Neustále rosteme - pojďte růst s námi!
Neustále rosteme - pojďte růst s námi!
Výhled z našich kanceláří se vám neokouká
Výhled z našich kanceláří se vám neokouká
Vyzkoušíte si práci v mezinárodním prostředí
Vyzkoušíte si práci v mezinárodním prostředí
Neformální pracovní atmosféra+8

Atlas Copco Services Brno

finance, zákaznická podpora, obchod, business intelligence, IT

Atlas Copco není tak vidět, ale je téměř všude… Věděli jste třeba, že naše kompresory pomáhají uvařit 50 % celosvětové produkce piva? V brněnském Atlas Copco Services najdou pracovní uplatnění zkušení specialisté, studenti i čerství absolventi mnoha oborů. A nejen to. Přátelská firemní kultura, relax zóna ve 20. patře s výhledem na celé Brno, well-beingové akce, kariérní růst a dlouhý list firemních benefitů – to je švédský styl Atlas Copco!

Velký výběr firemních benefitů - Multisport karta, příspěvek na penzijni pojištění, příspěvek na stravování, možnost Home office, atd. Celkový přístup vedení k zaměstnancům.
Napsáno:listopad 2024

work life balance prijemni kolegove ferove jednani
pomalejsi reseni nekterych problemu z duvodu velikosti spolecnosti

Atlas Copco není tak vidět, ale je skoro všude

Atlas Copco není tak vidět, ale je skoro všude

Pravidelně dobrovolničíme

Pravidelně dobrovolničíme

Podporujeme work-life balance, třeba zkrácenou pracovní dobou

Podporujeme work-life balance, třeba zkrácenou pracovní dobou

Jsme držiteli dvou ocenění ABSL Diamonds+8

Zkrácená pracovní doba a práce z domu až tři dny v týdnu. Krásné kanceláře a možnost parkování v centru. Zajímavá náplň práce. Kolegové a atmosféra ve firmě.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:listopad 2024

The immigration support they can provide and also if you need legal assistance as there is a department.
Thank you for your feedback!
Napsáno:duben 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti Atlas Copco Services Brno?
Přátelská firemní kultura Péče o zaměstnance Firemní akce a benefity
Firma má opravdu vstřícný přístup k zaměstnancům, benefity jsou oproti jiným firmám opravdu bohaté, bohužel je ale smutné, že zaměstnanci jsou zvyklí dostávat stále víc a ničeho si už v podstatě neváží. V celé firmě na každém patře jsou k dispozici kávovary, káva včetně mléka je zdarma, oplátkou je byť i malý příspěvek na charitu, který v podstatě nikdo neplatí. Zaměstnanci nedokážou ani ocenit servis kávovarů, který firma provádí sama. V podstatě hodnotím chování zaměstnanců jako rozmazlené děti, které jsou zvyklé dostávat vše ve velkém a za žádnou zásluhu. O jejich pracovní době a produktivitě rovněž pochybuji.
Děkujeme za komentář. Jen si dovolíme doplnit, že kávu nabízíme jako benefit pro zaměstnance a drobný příspěvek, který za ni mohou dát, je čistě dobrovolný a veškerý jeho výtěžek je darován neziskové organizaci, kterou si zaměstnanci vždy předem odhlasují. Jen za rok 2024 se takto povedlo vybrat přes 130 tisíc korun, které putovaly organizaci SOS dětské vesničky.
Napsáno:duben 2025

Pratelska atmosfera, slusne chovani. Pomoc pri praci od kolegu i nadrizeneho, clovek nema pocit, ze je na to sam.
S ohodnocenim a pochvalou od managementu, pokud clovek opradu odvede kus dobre prace nad ramec svych beznych kompetenci.
Moc děkujeme za komentář!
Napsáno:duben 2025

Jsem spokojen s kratší pracovní dobou. Je hezké, že se zaměstnavatel angažuje v dobrovolnické činnosti.
Nejsem spokojen s finančním ohodnocením na základě svých nadprůměrných výsledků. Napříč celou firmou je tendence nebrat zodpovědnost za svoje činy a rozhodnutí.
Napsáno:duben 2025

Nejvíce spokojeni jsme s work life balance, dovolené home office dny jsou parádní. Mzda je odpovídající. Ráda pracuji pro tuto společnost.
Moc děkujeme za milý komentář :)
Napsáno:duben 2025

Férové jednání, příjemní kolegové a nadřízení.
Napsáno:listopad 2024

Friendly, open and international and multicultural environment. Positive challenges. Space for autonomy and improvement. Lots of fun team and individual activities and projects. Great work-life balance. Interesting and ever-evolving work.
Thank you for your lovely feedback :)
Napsáno:květen 2025

U této firmy máme ještě 30 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Atlas Copco Services Brno?