Síť prodejen po celé ČR
Měsíční prémie navíc
Možnost práce při studiu+9

Oniverse (CALPRA s.r.o.)

Maloobchod s oděvy

Vítejte v Oniverse! U nás se móda, chuť a energie propojují do jednoho příběhu. Stojíme za značkami jako Calzedonia, Intimissimi, Tezenis, Falconeri, IUMAN a Signorvino – a v Česku nás najdete už na víc než 60 místech. Baví nás pracovat s lidmi, kteří chtějí růst, nebojí se výzev a chtějí se do práce těšit. Ať jste na startu své kariéry, nebo už máte zkušenosti – u nás máte dveře otevřené.

Společnost mi dala mnoho příležitostí se rozvíjet a neustále se zlepšovat. Benefity jsou skvělé, zejména pak proplácení stravenek v plné výši nebo fasování uniforem.
Napsáno:únor 2019

Benefity Firma není sešněrovaná zbytečnými pravidly Mladý, dynamický kolektiv se všemi výhodami i nevýhodami, které k tomu patří

Rozmanitou práci
Pracujeme v malých týmech, což znamená, že všichni musíme umět a dělat různorodé věci, abychom byli úspěšní. Navíc v retailu je každý den jiný :-)

Příležitost využít cizí jazyky
Máte možnost spolupracovat s Italy, kteří u nás působí jednak lokálně jako Top manažeři, a také k nám jezdí na návštěvy různí specialisté z naší italské centrály.
Napsáno:duben 2019

Signorvino - kousek Itálie v Čechách

Signorvino - kousek Itálie v Čechách

Naše pražská centrála

Naše pražská centrála

Lidé, kteří tvoří Oniverse

Lidé, kteří tvoří Oniverse

Rozvoj a vzdělávání+9

Naprostá absurdita přístupu k práci mých nadřízených. Špatný plat a férovost byla katastrofická. Nebyl personám, nehledali personál. Nespolehlivost na nadřízenou. Katastrofický přístup od nich k podřízeným.
Napsáno:prosinec 2018

Naucila jsem se mit pevne nervy ..
Tak treba s platem , s tim ze na kazdeho plati jiny metr, kdyz jsem uprimna a reknu co mi vadi nikdo to neresi prehlizi se to ….
Napsáno:leden 2026

Jak by mi to sedlo ve společnosti Oniverse (CALPRA s.r.o.)?
Možnost Multisport karty, uniformy, stravenek
Mírně vyšší plat
Napsáno:leden 2026

Určitě oceňuji férovost nadřízených a že se opravdu snaží s námi komunikovat a zjišťovat jak se nám v práci líbí
Platové ohodnocení a nestálá pracovní doba, včetně o víkendech
Napsáno:prosinec 2025

Jsem velmi spokojená s tím, že zákazníky nemusím klamat tím, že jsou naše produkty skvělé a kvalitní, protože opravdu jsou. Mám sama několik produktů a jsem moc spokojená, hned se to lépe prodává. Jinak je tu samozřejmě spousta dalších věcí, se kterýma jsem spokojená.
Občas mě zamrzí chování naší District manažerky. Její přístup mi nepřijde moc motivující, spíše naopak. Občas ji nerozumím.. Např.: proč něco máme přesunout na jiné místo a za pár dní se vrátí a chce to opět na místo původní. Jinak je šikovná a hodná a snaží se nám vycházet vstříc, čehož si cením. Dále mě zamrzelo, že nám byla slíbena odměna za splnění historie/budgetu/super budgetu, ale i přes to, že jsme splnili částku jako prodejna, tak nám nic vyplaceno nebylo a naopak se hledaly výmluvy, proč nám něco nedávat. To mě opravdu překvapilo v negativním slova smyslu a opět to bylo pro mě i mé kolegyně velmi demotivující.
Napsáno:prosinec 2025

Přístup nadřízených a kolegů, sestavení týmu, spolehlivost, otevřený přístup, možnost rozvoje
Občasná organizace směn, rychlost reagování nadřízeného (občas), řešení krizových situací ze strany nadržených (občas)
Napsáno:prosinec 2025

skvělý a fér přístup nadřízených, super atmosféra na prodejně, ochota pomoct a poradit od kolegyň a nadřízených, zaměstnanecké slevy a výhody, dobrá a jasná komunikace od nadřízených
Napsáno:srpen 2025

Spolupráce s týmem
Žádný problém
Napsáno:červen 2025
Zaujala / nezaujala vás firma Oniverse (CALPRA s.r.o.)?