Získal jsem nové a zajímavé zkušenosti v oblasti farmaceutického a zdravotního trhu. Firma vyrábí a prezentuje na trhu kosmetické výrobky a zdravotní prostředky vysoké kvality. Pracujeme s velkým potenciálem na trhu a potřebujeme další zapálené kolegy pro budování povědomí o našich produktech a podílu na trhu. Růst na trhu samozřejmě přinese další potřebné prostředky pro rozvoj našich značek.
Příležitosti k osobnímu a profesnímu růstu. Možnost účastnit se školení a programů pro další vzdělávání, rozvíjení dovedností.
Přátelský týmový duch, který panuje ve firmě. Spolupráce s kolegy je vždy příjemná.
lidský přistup, vedoucí zbytečně nezatěžuje administrativou, je férový, firma má krásné nové pracoviště, výrobky vysoké kvality, za které se nemusím stydět
Jak by mi to sedlo ve společnosti TZMO Czech Republic s.r.o.?
náplň práce, pestrost
skvělý tým
úžasné pracovní prostředí
mám pocit, že můj názor je důležitý a moje nápady se realizuje
vybalancování pracovního a soukromého života
Ve společnosti vládne velmi negativní nálada. Je tu velká fluktuace. Některá oddělení se během roku a půl skoro celá obměnila.
Nekonzistentní chování vedení, nedůvěra, pohrdání, nerozhodnost.
Podstav lidských zdrojů, nekompetentní a direktivní řízení dělá každý úkol náročným.
Příjemny kolektiv, který dokáže táhnout za 1 provaz. Mezi řadovými zaměstnanci příjemná a přátelská atmosféra. Pomáhali jsme si i v těžkých životních situacích.
Přístup vedení k zaměstnancům z duvodu vysoke míry nedůvěry, nerespektu, manipulace, zadržování důležitých rozhodnutí, mikromanagementu.
Není pravdou to, co píše hodnotitel, který byl upozorňován na své chování několikrát svým nadřízeným a který kvůli chování a šíření negativity a vysoké míře neloajality k zaměstnavateli, byl pracovní poměr ukončen formou dohody ze strany zaměstnavatele.
“Poznámka editora Atmoskopu: Firmám zásadně nepředáváme jakékoliv údaje vedoucí k možné identifikaci hodnotitelů.“