TZMO Czech Republic s.r.o. image

TZMO Czech Republic s.r.o.

Velkoobchod s farmaceutickými výrobky

Získal jsem nové a zajímavé zkušenosti v oblasti farmaceutického a zdravotního trhu. Firma vyrábí a prezentuje na trhu kosmetické výrobky a zdravotní prostředky vysoké kvality. Pracujeme s velkým potenciálem na trhu a potřebujeme další zapálené kolegy pro budování povědomí o našich produktech a podílu na trhu. Růst na trhu samozřejmě přinese další potřebné prostředky pro rozvoj našich značek.
Napsáno:srpen 2025

Prostredi Kolegove Napln prace
Napsáno:prosinec 2024

Příležitosti k osobnímu a profesnímu růstu. Možnost účastnit se školení a programů pro další vzdělávání, rozvíjení dovedností. Přátelský týmový duch, který panuje ve firmě. Spolupráce s kolegy je vždy příjemná.
Napsáno:červenec 2023

lidský přistup, vedoucí zbytečně nezatěžuje administrativou, je férový, firma má krásné nové pracoviště, výrobky vysoké kvality, za které se nemusím stydět
Napsáno:červenec 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti TZMO Czech Republic s.r.o.?
náplň práce, pestrost skvělý tým úžasné pracovní prostředí mám pocit, že můj názor je důležitý a moje nápady se realizuje vybalancování pracovního a soukromého života
nic
Napsáno:srpen 2023

Přátelská a o profesionální atmosféra.
Napsáno:červenec 2023

Práce mě baví. Klouzavá pracovní doba. Nadstandartní firemní prostory. Pracují zde kolegové se kterými Tě práce baví.
Napsáno:květen 2023

Ve společnosti vládne velmi negativní nálada. Je tu velká fluktuace. Některá oddělení se během roku a půl skoro celá obměnila. Nekonzistentní chování vedení, nedůvěra, pohrdání, nerozhodnost.

Podstav lidských zdrojů, nekompetentní a direktivní řízení dělá každý úkol náročným.
Napsáno:únor 2023

TZMO je moderní společnost s velkým potenciálem. Výrobky jsou kvalitní a konkurenceschopné.
Zatím mě nic nenapadá.
Napsáno:únor 2023

Příjemny kolektiv, který dokáže táhnout za 1 provaz. Mezi řadovými zaměstnanci příjemná a přátelská atmosféra. Pomáhali jsme si i v těžkých životních situacích.
Přístup vedení k zaměstnancům z duvodu vysoke míry nedůvěry, nerespektu, manipulace, zadržování důležitých rozhodnutí, mikromanagementu.
Není pravdou to, co píše hodnotitel, který byl upozorňován na své chování několikrát svým nadřízeným a který kvůli chování a šíření negativity a vysoké míře neloajality k zaměstnavateli, byl pracovní poměr ukončen formou dohody ze strany zaměstnavatele. “Poznámka editora Atmoskopu: Firmám zásadně nepředáváme jakékoliv údaje vedoucí k možné identifikaci hodnotitelů.“
Napsáno:leden 2023
Zaujala / nezaujala vás firma TZMO Czech Republic s.r.o.?