Výhodou zaměstnání v Oncomedu je možnost profesního růstu a možnosti skloubení osobního a profesního života. Zaměstnavatel se snaží vyjít vstříc ať už zaměstnanec potřebuje cokoli.
Někteří vedoucí i řadový zaměstnanci nejsou příliš kompetentní a přesto zůstávají na svých místech.
Vstřícnost a ochota kolegů a přímých nadřízených, můžu se na ně spolehnout. Velké plus jsou také benefity - 25 dní dovolené, příspěvek na stravování, příspěvek na volnočasové aktivity a další.
Obecně vyřízení požadavku na byť jen malou drobnost, nebo zavedení drobné změny v pracovním procesu je běh na dlouhou trať.
Jak by mi to sedlo ve společnosti oncomed manufacturing a.s.?
Výborný kolektiv kolegů nejen na výrobě.
Přímé jednání s kýmkoliv, bez vytáček, či chození kolem horké kaše.
Smysluplná práce, náročná na poctivost a důslednost.
Je to práce pro lidi,která má smysl.Pracuji pod odborným vedení týmu skvělých lidí kteří dokáží poradit a také ohodnotit moji práci. Také jsou tu skvělí kolegové. Já mám svoji práci velice ráda a přestože je ze začátku trochu náročnější vše se naučit, určitě mohu doporučit.