Jak by mi to sedlo ve společnosti IZOMAT stavebniny s.r.o.?
Jednání dle zákona. Benefity (služební vůz).
Kolektiv.
Neustále je nutné se učit nové materiály a montáž. Zaměstnanci prochází neustále nějakým školením z důvodu prohloubení znalostí. Ať se jedná o nové systémy a technologie pro práci uvnitř společnosti či o nové stavební materiály a jejich montáž na stavbě.
Rozmanitou práci
V Izomatu řeší dodání materiálu na stavbu v různých fázích. Hrubá stavba, vnitřky atd. Jedná se o různý materiály a různé dodavatele. Každý klient potřebuje individuální přístup.
Na mém pracovišti jsem velmi mile překvapena z atmosféry - přátelské prostředí, kolegové spolupracují a jsou upřímně ochotni pomoci. Přístup je velmi lidský - opravdu se mi tu dobře pracuje. Úkolů je spousta a je radost je plnit - do práce rozhodně chodím ráda.
Na to jsem zde příliš krátce - zatím naprosto vše odpovídá tomu, co jsem hledala. Počínaje náplní práce, což je to nejdůležitější, přes skvělý kolektiv, velmi pěkné pracovní prostředí a dokonce i svého psa mohu sem vzít s sebou :)
Neuměli držet se zadaného plánu a nakonec z nej ustoupili. Ač podpora ze všech stran(marketing technické oddělení-to bylo na 1)ale zadání bylo neustále měnění a priority dosti protichůdné. Nakonec jaké zadání takový výsledek.
opět firma si je proškolí
protože jim firma umožní produktové vzdělávání