Čisté prostředí,firemní kulturou - vánoční večírky, dárky k velikonocům k mikuláši a k životním výročí.Také velice dobré stravování
Mělo by se zlepšit adekvátní chování ke všem zaměstnancům
Záleží na každém jedinci co si pod tímto pojmem představuje.Firma se vyvíjela 30 let a věnovala hlavně pozornost na konfort zaměstnanců a plnění zakázek. Nová jídelna a dobré stravování.Nové šatny a jídelní kouty na halách a v letních měsících venku. Nové podlahy.Všude čisto,zaměstnanci si mohou během pracovní doby zakouřit , samozdřejmě si to musí nadělat.Jako všude se občas objeví nějaký mráček vedení - zaměstnanci ale vždy se to nějak vyřeší
Díky za za hodnocení i připomínku, předáme to dál.
Z mé pozice mám přístup do různých oddělení firmy a můžu říct, že zde najdou uplatnění lidé zruční(výroba), komunikativní(obchod), technicky zdatní(konstrukce, údržba), systematičtí(logistika, dispozice) i kreativní(vedení, design). Pro vedoucí pozice se zde klade důraz na znalost němčiny.
Náročné úkoly
Záleží na pozici, kterou byste ve firmě zastávali. Pro inovativního člověka, který se nebojí výzev je zde spousta práce. :-)
Jak by mi to sedlo ve společnosti NOVUS Česko s.r.o.?
Naučila jsem se ovládat vztek a nepočítat se slíbenými věcmi
Oceňuji drzost zaměstnavatele, a že s většinou kolektivu držíme za jeden provaz
Chybí mi upřímnost, tolerance, investice do lepších a kvalitnějších prac. pomůcek a nářadí
Ocenila bych kantýnu
Obešla bych se bez výhrůžek nadřízených
Mrzí nás, že jste s tolika věcmi ve firmě nespokojená. Chápeme, že práce na přání zákazníků s krátkými dodacími lhůtami je pro výrobu stresující. Jelikož jsme nuceni reagovat na požadavky zákazníků musíme reagovat rychle a to klade velké nároky na výrobu. Jsem ráda, že alespoň dobrý pracovní tým to trochu kompenzuje. Co se týče investic do lepšího zařízení a vybavení, určitě se snažíme vše postupně zlepšovat. Už se vybudovala nová jídelna, šatny a sociální zázemí pro zaměstnance je také rekonstruované. Do strojního vybavení se také postupně investuje. Nejde ale vše najednou. Máme 3 různé výroby a v případě investice, si na ni musíme nejdřív vydělat.
U této firmy máme ještě 17 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?