inComputer s.r.o.

férové jednání přátelská a klidná atmosféra bonusy a benefity seberealizace
HO na některých pozicích nejde
Napsáno:únor 2025

Rozmanitá práce, mohu se seberealizovat, moji práci je vždy oceněna nejen finančně ale i uznáním.
Nic mě nenapadá, snad jen nedostatek restaurací v okolí kvůli obědům.
Napsáno:únor 2025

Oceňuji férový a přátelský přístup, 100% podporu nadřízeného. Pohyblivou pracovní dobu.
Delší dojez do zaměstnání
Napsáno:únor 2025

Firma nabízí přátelské a podporující pracovní prostředí, kde se skvělý tým vzájemně podporuje a inspiruje. Díky skvělým kolegům je radost do práce chodit, což vytváří výborné podmínky pro osobní i profesní růst.
Nemám nic, s čím bych nebyl spokojený. Pracovní prostředí a spolupráce s kolegy zcela splňují mé očekávání a podporují mě v každodenní práci

Neformální pracovní atmosféru
Práce ve firmě inComputer s.r.o. je ideální pro ty, kdo hledají uvolněné pracovní prostředí, kde se mohou cítit sami sebou. Naše firemní kultura stojí na vzájemné důvěře, přátelském přístupu a otevřené komunikaci. Neformální atmosféra nám umožňuje řešit pracovní výzvy s úsměvem a podporovat nápady každého člena týmu. Místo zbytečné byrokracie dáváme přednost jednoduchým řešením a lidskému přístupu, což vytváří skvělé podmínky pro všechny, kteří chtějí pracovat v přátelském a otevřeném kolektivu.

Firma inComputer s.r.o. je skvělá volba pro ty, kteří milují výzvy a chtějí se neustále posouvat. V našem týmu je každý den příležitostí naučit se něco nového – ať už jde o nejmodernější technologie, nové pracovní postupy, nebo o osobní rozvoj. Pracujeme v dynamickém prostředí, kde podpora a sdílení zkušeností nejsou jen frází, ale skutečností. Každý u nás má šanci rozšířit si obzory, přispět svými nápady a růst spolu s firmou. Učení se novým věcem je u nás nejen možností, ale i standardem
Z oddělení:Nákup
Napsáno:listopad 2024

- flexibilita - pracovní prostředí - kolegové - osobní přístup nadřízených
Napsáno:březen 2024

U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma inComputer s.r.o.?