Byla jsem moc spokojená. Velký růst firmy není pro každého, jelikož se neustále buduje a inovuje. Otevírání nových obchodů. Bohužel se občas přijímají i zaměstnanci,kteří by asi měli být nezaměstnaní a kazí to ostatním. Vedení se ale snaží a nabízí nadstandardní mzdové podmínky. Oceňuji možnost po dohodě flexibilní pracovní doby, což je super pro rodiče s dětmi. Celkově skvělý zaměstnavatel s velkým potenciálem
Management firmy nebyl přístupný ohodnocení mé tvůrčí práce, které jsem považoval za férové. Každému, kdo se v Lemicomu rozhodne pracovat na tvůrčí pozici doporučuji předem smluvně chránit své duševní vlastnictví nad rámec autorského zákona a nespoléhat na to, že vám někdo vyjde vstříc.
Tým a kolegové na nižších pozicích
Sleva na produkty
Management společnosti, který absolutně neví, co chce a jedná velmi chaoticky, neupřímně. Neumí uznat chybu a za svá chybná, nesmyslná a nekoncepční rozhodnutí trestá jiné. Neumí nést zodpovědnost.
Falešné a manipulativni jednání ze stran nadřízeného. Absolutní absence znalostí z odvětví retailu a mnohdy i slušného chování.
Kumulace různých pozic a neodpovídající mzdové ohodnocení.
Rozhodně nedoporučuji, neperspektivní a nefér zaměstnavatel.
U této firmy máme ještě 13 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?