Vymýšlíme mlýny budoucnosti
Přátelský kolektiv
Smysluplná práce+9

Bühler Praha s.r.o.

Vydávání softwaru

Jsme švýcarská technologická firma, která vyvíjí moderní a udržitelná řešení pro zpracování potravin a materiálů. Naše stroje denně ovlivňují životy milionů lidí po celém světě, zpracovávají 65 % světového obilí a metalizují 50 % všech automobilových světlometů. Nabízíme práci na unikátních projektech po celém světě, odborný rozvoj i pro juniory a zázemí švýcarské firmy s 160letou tradicí. Čeká vás přátelský mezinárodní kolektiv, pestrá firemní kultura a možnost brigád či částečného úvazku.

Nez jsem nastoupila do spolecnosti Buhler, myslela jsim si, ze uz nenajdu nadseni a chut se z role tesit. Vlastne jsem si jen predstavila, ze budu dal delat to, co jsem delala doposud a co znam. Co me muze prekvapit? Rikala jsem si sama pro sebe. Slozenky platit musim, tak budu pokracovat v tom co znam. Ale! Stalo se to, ze jsem najednou mela pocit, ze me prace zase bavi. Rada chodim do kancelare, citim se dobre v multikulturnim prostredi a manazer pristupuje k teamu vice jako supervisor a poradce. Coz znamena, ze v teamu nevladne stres a to je pro me velky benefit. Buhler je velmi dobry zamestnavatel a od sameho zacatku mam pocit, ze firme zalezi na tom, aby zamestnanci meli spravny balanc prace vs. osobni zivot.
Stejne jako v jakemkoliv vztahu, tak i v pracovnim, je dulezita komunikace. Tady si obcas vsimnu, ze je stale co dohanet.

The working environment is pleasant. Multicultural place brings the good spirit to the teams. Office is nicely furnished and is spacious. Connection to work is also very good. For those who are travelling to work by car its very handy that Buhler provides parking space in the building.

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Being a parent and working full time can be stressful at a time. Working for Buhler group it is pretty flexible in terms of working from home. Or unexpectedly staying at home if needed to that it is not problem for the employer. As a single mother I do really appreciate this approach and I would call it benefit. It is less stress in my life.
Napsáno:leden 2023

Vyborné prostredie, tvorím hodnoty ktoré je vidieť (Feeding the world!), mám slobodu pracovať v mojom tempe. Kolegovia si vždy nájdu čas keď neviem. Práca po celom svete ale aj z domu.

Možnosť učiť sa prácu s PLC systémami a SCADA softvérom.
Napsáno:červen 2021

Bühler Praha s.r.o. image 1
Bühler Praha s.r.o. image 2
Bühler Praha s.r.o. image 3
Bühler Praha s.r.o. placeholder+9

Našel jsem nejlepší práci svého života. Pro mně je to úplně skvělé a úžasné. Je to přesně to, co (teď) chci dělat a myslím, že mě to bude ještě dlouho bavit. Takový komentář je možná zcela nepoužitelný, ale ten kdo ví co hledá, to může ve firmě BÜHLER určitě najít. Doporučuji to zkusit a pak se uvidí :-)
Jsem spokojen úplně se vším. Není nic, co by chybělo. Naštěstí je (teď) zde výborná konfigurace lidí a (spolu-)pracuje se úžasně. Je to skutečně firma 21. století - se vším, co k tomu patří! Prozatím nebylo nic, co by vysloveně vadilo, nebo co by se rychle a bezbolestně nedalo vyřešit.

Volnost a samostatnost
V konkrétním případě mojí práce je moje pozice vlastně definice volnosti a samostatnosti. Nedá se to ale napsat všeobecně, protože BÜHLER je veliký koncern, kde jinde určitě můžete narazit na jistá omezení, předpisy a přesné postupy.
Z oddělení:Stavební práce
Napsáno:březen 2021

Zajímavé benefity. Výborná firemní kultura a interní komunikace. Výborná spolupráce napříč celou firmou.
Napsáno:duben 2020

Jak by mi to sedlo ve společnosti Bühler Praha s.r.o.?
Jako pobočka velkého koncernu se teprve vyvíjíme. Takže benefity postupně přibývají. Lidé se snaží být na sebe milí a přátelští. Dobrý tým. pomáháme si.
Plat je nesouměrný. Dva zaměstnanci co dělají stejnou práci berou rozdílné peníze a těžko se žádá o přidání. Dojíždění do práce.
Napsáno:říjen 2019

Zajímavé benefiny, proplácení/evidence přesčasů, méně stresu něž v jiných firmách na obdobné pozici.
Engineering: celkem rutinní práce, chybí náhled na celou problematiku, řeší se jen dílčí věci.
Napsáno:říjen 2019

One good thing about working in Buhler is how much the company cares about the employees.
I would like to have more cooperation and communication with my colleagues during the development of a project. For example, we could do more meetings to discuss the details of new projects, and regular meetings to follow the progression of the work.

Friendly Environment Flexible hours Good benefits Free coffee
The distance between management and employees is becoming big Bad chairs to sit for long hours(in my back's opinion) No Christmas bonus
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:říjen 2019

Lidi jsou moc fajn, bohužel až na pár zásadních výjimek. Firma má obrovský potenciál a určitě se bude dál velice dobře rozvíjet.
Je tady minimálně jeden nespolehlivý člověk, kterého si firma přesto drží, pro mě nepochopitelné.
Napsáno:srpen 2019

Kariérní postup. Rozvoj osobnosti.
Míra stresu.

Volnost a samostatnost
Systém práce na projektech a jejich velikost umožňuje velmi záhy získání velké odpovědnosti za výsledek těchto projektů. Na pozici automation engineera je zaměstnanec hlavní tváří firmy na stavbě u zákazníka, což míru zodpovědnosti ještě násobí.

Firma má dlouholeté zkušenosti se zaškolením čerstvých absolventů na dobře připravených tréninkových projektech a nebojí se investovat čas (peníze) na tyto školení.
Napsáno:červen 2019
Zaujala / nezaujala vás firma Bühler Praha s.r.o.?