Přátelské prostředí, bezva kolektiv, ochotní a vstřícní kolegové.
Možnost realizovat svoje nápady a pracovat svým stylem. Flexibilita pracovní doby, kantýna přímo v závodě, příspěvek na obědy, možnost koupit si snídaně, svačiny.
Společnost expanduje a stále se rozvíjí jak na trhu, tak uvnitř společnosti.
Chybí mi pátý týden dovolené, který je v dnešní době běžný, ale vyváží to atmosféra, skvělí kolegové a možnost podílet se na rozvoji firmy.
Oceňuji přístup posledních zbývajících srdcaru, kteří ještě neutekli a pomáhali mi, jako novackovi .
Vedoucí zaučí jen napůl, což nováčkovi neumožňuje práci vykonávat kvalitně a vede k negativnímu hodnocení. Nepomůže, nemotivuje, nevede, má přehnané požadavky, když se nevyplní, bez výčitek vyhodí. Průměrný "věk" zaměstnance v kanceláři 1 rok mluví za vše.
Důrazně varuji případné zájemce.
Velmi "drahá" zkušenost.
Jistota stálého zaměstnání, férové jednání, od vedení je stálá snaha firmu rozvíjet a posouvat dál, firemní akce, 5 týdnů dovolené, pružná pracovní doba, kolektiv.
Určitě by bylo fajn, kdyby zaměstnavatel umožňoval práci na homeoffice v případě potřeby. V dnešní době je to již běžná záležitost, ale zde bohužel stále drhne.
U této firmy máme ještě 25 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?