ZEPRIS s.r.o. image

ZEPRIS s.r.o.

Výstavba inženýrských sítí

- kvalita vykonávané práce celé firmy - spolehlivost firmy - perspektiva prováděných stavebních prací - smysluplnost práce
Napsáno:duben 2021

Tolerance, pochopení, ocenění snahy, vzájemná důvěra, prostor pro vlastní nápady
Napsáno:duben 2021

Vedení společnosti se snaží pro své zaměstnance vytvořit takové podmínky, aby se jim dobře pracovalo a do práce chodili s chutí. Svých zaměstnanců si váží a plně je ve všem podporuje. Hodně lidí určitě zajímá finanční motivace, což můžu potvrdit, že ta tu nechybí:-) Nabízí spoustu benefitů a myslím, že tím největším je služebním automobil, který lze využívat i k soukromím účelům. Technici na stavbách pracují s kvalitním vybavením. Určitě bych našel několik dalších ,,plusů,,, ale nechci tu psát román:-) Co bych chtěl vypíchnout, je to, že i v této době Covidové máme spoustu práce a firma se nám snaží pomoct tuto dobu zvládnout. Závěrem bych řekl asi to, že je to doposud nejlepší zaměstnavatel a jsem rád, že jsem členem této společnosti. Tak neváhej a přidej se k nám:-)
zní to asi blbě, ale nic nenajdu a když ano, tak je to maličkost, která nestojí ani za to ji zmínit.
Napsáno:duben 2021

ZEPRIS je stabilní firma plná vlídných lidí, ochotných spolupracovat. Vedení pečuje o zaměstnance nejen v oblasti příjmů (za téměř 20 let se mi nestalo, že bych neměl ve výplatním termínu peníze na účtu,ani s odměnami nebyl nikdy problém), ale i sportovních aktivit, školení zlepšujících kvalifikaci zaměstnanců a pohody na pracovišti. Podle mě jde o firmu 21. století, která má tendenci neustále pracovat na zlepšování kvality uvnitř i vně firmy. Tady jsem doma.
Děláme všichni maximum pro to, abychom si neházeli klacky pod nohy. Nemohu najít nic, co by mi vysloveně vadilo.

Práci, co dává hlubší smysl
Pomáháme lidem zlepšovat životní prostředí, zhodnocovat jejich nemovitosti, v zajištění kvality života jde často o skok v řádu půlstoletí, kdy se konečně dočkají kohoutku s pitnou vodou. Jde o rozmanitou práci s rozmanitými lidmi.

Jistota příjmu, přísunu práce a možnosti komunikovat vzniklé problémy s nadřízeným. Systém vedení firmy je jedinečný. Všichni se snaží dělat vše pro to, aby zaměstnanci, investoři i obyvatelé nemovitostí byli spokojeni.
Napsáno:duben 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti ZEPRIS s.r.o.?
spoluprace s přímím nadřízeným, služební vůz k soukromému užití, solventnost firmy
stalo se mi že vedení slibilo něco a pak to nedorželo
Z oddělení:Stavební práce
Napsáno:duben 2021

Jsou tu úžasní kolegové, přátelské prostředí, dobré finanční ohodnocení, plno benefitů
Neni nic - je to úžasná firma.
Napsáno:duben 2021

Lidský přístup, ochota, fajn kolektiv a péče o zaměstnance.
Nic zásadního, s čím by člověk nebyl spokojený tu prostě není.

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Není problém, obzvlášť v této době, se v práci domluvit s kolegy i nadřízeným, pracovní dobu a procesy přizpůsobené potřebě zůstat na HO.
Napsáno:duben 2021

Osobní přístup. Snaha vyjít vždy vstříc. Pracovní postupy se snaží vždy jít s dobou. Celkově co Zeprisu jako zaměstnanec dáte to dostanete bohatě zpět.
Ne
Napsáno:duben 2021

skvělý tým přístup nadřízených stabilní firma
Napsáno:květen 2020

V Zepris se sešla spousta milých a nekonfliktních lidí, celkové prostředí působí vřelým až rodinným dojmem.
Napsáno:březen 2018
Zaujala / nezaujala vás firma ZEPRIS s.r.o.?