Díky nim jsem mohl dělat práci, o kterou jsem měl skutečně zájem. A i když to trvala něco málo přes dva roky jsem za to moc rád a dodnes vděčný.
Přeci mi lehce vadilo, že se mě zaměstnavatel snažil přeřadit na jiné místo a to i přesto, že věděl, že o takovou změnu nemám zájem. Nebylo nějaký kolosální nátlak, ale bylo to tam.
- služební vůz i pro soukromé používání, stejně tak i mobilní telefon a NTB
- možnost využívat vlastní nápady, využívat technické znalosti a jejich neustále doplňování
Zaškolení a seznámení s interním systémy a postupy.
Na různých objektech mají odlišné požadavky. Avšak nikde ne tak vysoké. Nepožadují perfektní znalost jazyků, středoškolské nebo vysokoškolské vzdělání a také zkušenosti a praxi.
Pri zkonceni prac.pomeru mi nadrizeny rekl promin,ja te potreboval jen docasne jako nahradu za nemocneho,vim ze bys tu praci nevzal,kdybych ti neslibil praci natrvalo.Nic proti tobe nemam,jen se vratil kolega z nemocenske.hodne stesti..takze aspon na kinec byli slusni..
Lidsky pristup nadrizenych, ohled na dojizdejici zamestnance, nabidka ubytovani.