Pracujte s námi pro celý svět
Začněte s námi dnes tvořit zítřek
Začněte s námi dnes tvořit zítřek
Netradiční benefity+7

Letiště Praha, a. s.

Provozovatel mezinárodního letiště v České republice

Letiště Praha je provozovatelem mezinárodního Letiště Václava Havla Praha. Zabývá se leteckým i neleteckým obchodem s cílem rozvíjet přímé letecké spojení do Prahy a nabízet zázemí kvalitního servisu cestujícím. Zajišťuje bezpečnost provozu a nabízí služby v oblasti parkování, občerstvení, VIP servisu a pronájmu prostor. Nabízíme různé možnosti spolupráce a příležitosti nahlédnout do zákulisí letiště již během studia.

Plat vcelku slušný, Cafeteria a stravování celkem fajn, Kolegove fajn, NĚKTEŘÍ vedoucí fajn.
Každý má svá pravidla a nerespektují interní předpisy. Každý říká něco jiného ohledně postupů a pak Vás ostatní kárají bezdůvodně. Tzn. Hlavně nějak projít začátkem a pak se prostě naučit. Kolegové na pozicích Senior vůbec nic neumí. Nebylo by na škodu je přeškolit, 75% těchto zaměstnanců by neprošlo. Smlouva na dobu určitou dokud neuděláte povinné zkoušky. V případě neúspěchu Vam seberou pravomoce i když máte platné školení a dostanete výpověď. Mimochodem posup na vyšší pozici je povinný. Šílený přístup.
Napsáno:červen 2023

Korektní jednání reprezentantů letiště (zástupci HR a můj manažer). Zkušení kolegové, kteří sdílejí svoje znalosti. Bezva benefity (Flexipasy, masáže, HO, dotované stravování,..). Prostředí letiště. Úřední záležitosti a povinnosti (papírování), technické záležitosti ("rozbil se mi zámek u skříně") i elektronické potřeby ("potřebuji druhý monitor") se řeší digitálně, nemusí se nikam chodit.

Možnost práce při studiu
Zaměstnanec ve směnném provozu, nebo na dohodu, nebo na kratší úvazek ví dostatečně dopředu, kdy má být na pracovišti a kdy má volno. Administrativní pozice můžou částečně pracovat i z domova.

Řád a pravidla
Každý jasně ví, co se od jeho práce očekává a co má a může očekávat od kolegů. Vše je transparentní a řídí se danými pravidly. První je vstupní školení, pak přehledy a dokumentace na letištním Intranetu, aktivní Interní komunikace pro zaměstnance, každý zaměstnanec má na HR svého zástupce, na kterého se může s čímkoli obrátit, když nechce z jakéhokoli důvodu na svého šéfa. Praktický příklad: při klouzavé prac.době máme být na pracovišti mezi 9h-14h, takže někdo chodí na 6:30 a někdo až na 9. Jak zaměstnanec potřebuje. Platnost školení, povinností a docházky hlídají elektronické reporty, útratu v zaměstnanecké jídelně evidujeme na ID kartu a pak se jednorázově strhne z výplaty.
Napsáno:duben 2023

Hledáme nové kolegy do týmu Stravování

Hledáme nové kolegy do týmu Stravování

Hledáme technické specialisty

Hledáme technické specialisty

Hledáme projektové manažery

Hledáme projektové manažery

LP+7

Moje práce je kreativní, mohu přicházet s novými nápady, diskutovat je a realizovat. Kolegové z týmu mi pomáhají, máme super atmosféru. Když něco řeším s nadřízeným, stojí za mnou a je na něj spoleh.
Mám to dál z domu, práce za to stojí
Napsáno:prosinec 2022

Zajímavé benefity
Ne, úplná férovost některých vedoucích a šéfů...
Napsáno:červen 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti Letiště Praha, a. s.?
Poměrně dlouhá doba zaučení, vcelku rozumní vedoucí směn
Check-ináři jsou takové děvečky pro všechno, když se něco pokazí, jste první na ráně. Stejně tak komunikace s nervózními pasážery není úplně příjemná. Málokdo si váží třeba toho, že disponujete jazykovými schopnostmi a jste schopni se domluvit v jazyce jiném než AJ, ačkoliv mnoho pasažérů jím nemluví - žádné bonusové ohodnocení, například.
Napsáno:březen 2021

Naučila jsem se, že kolektiv je důležitý, ale stačí jeden člověk, aby to vše zazdil
Nadřazenost a ješitnost vedoucí, nesolidárnost
Napsáno:únor 2021

Hezké prostředí V celku příjemní kolegové Příspěvky, benefity, stravování
S odborovou organizací V oboru v jiných zemích EU větší mzda než u nás Sledování výkonu zaměstnance a hodnocení pomocí kamerového systému
Napsáno:leden 2021

Především kolektiv lidí a vedení (před koronakrizí).
Vedení po koronakrizi a nezájem posouvat bezpečnost na lepší úroveň.
Napsáno:leden 2021

Slušný plat, zajímavé a pestré prostředí mezinárodního letiště, perfektní kolegové, příspěvek na penzi, před koronakrizí nadstandardní cafeterie a hlavně roční bonus.
Korporátní byrokracie, málo školení, chybí mi mentoring, učení se novým věcem a posun kupředu. Kanceláře jsou fajn, ale ve srovnání s jinými firmami je co zlepšovat. Škrty a šetření kvůli koronakrizi, ale to je pochopitelné.
Napsáno:únor 2021

U zaměstnavatele Letiště Praha oceňuji benefity a profesionalitu
Ne
Napsáno:listopad 2020
Zaujala / nezaujala vás firma Letiště Praha, a. s.?