Pracujte s námi pro celý svět
Začněte s námi dnes tvořit zítřek
Začněte s námi dnes tvořit zítřek
Netradiční benefity+7

Letiště Praha, a. s.

Provozovatel mezinárodního letiště v České republice

Letiště Praha je provozovatelem mezinárodního Letiště Václava Havla Praha. Zabývá se leteckým i neleteckým obchodem s cílem rozvíjet přímé letecké spojení do Prahy a nabízet zázemí kvalitního servisu cestujícím. Zajišťuje bezpečnost provozu a nabízí služby v oblasti parkování, občerstvení, VIP servisu a pronájmu prostor. Nabízíme různé možnosti spolupráce a příležitosti nahlédnout do zákulisí letiště již během studia.

Stabilní firma Hodně benefitů Táhneme za jeden provaz

Hledáme technické specialisty

Hledáme projektové manažery

Hledáme projektové manažery

LP+7

Mám opravdu od začátku dojem, že si letiště váží svým zaměstnanců a to je vidět, jak na benefitech, 13.mzdě tak na společných akcí. Je super mít pružnou pracovní dobu
Napsáno:listopad 2019

Slušný plat
Napsáno:srpen 2020

Jak by mi to sedlo ve společnosti Letiště Praha, a. s.?
- možnost nakupovat v duty free se slevou - výhled na letadla - dobrá kvalita závodního stravování za dobrou cenu
- naprostá neflexibilita - home office je sice možný, ale ne příliš žádoucí - velmi nízký plat - neschopnost nadřízených pracovat s podřízenými, zadávat jim jasně práci a využívat jejich silných stránek - požadavek na téměř nepřetržitou dostupnost (i o dovolené), práci o víkendech či po večerech minimálně několikrát do měsíce - píchačka i pro administrativní pracovníky - mizerné benefity - nekoncepčnost práce, dělají se nesmyslné věci bez zřejmého přínosu
Napsáno:květen 2022

bohužel nic
přístup zaměstnavatele k zaměstnancům a platové ohodnocení
Napsáno:leden 2024

Pracují zde skvělí lidé, kteří vědí, proč svou práci dělají, a dělají ji s láskou. Baví mě práce a její smysluplnost.
Napsáno:březen 2024

Stabilní zaměstnavatel, který poskytuje zaměstnancům mnoho výhod. Víceméně přátelská atmosféra, záleží na pracovišti a lidech. Benefity - cafeterie, masáže, nákup se slevami v letištních obchodech, 5 týdnů dovolené, možnost práce na HO, služebný technika - mobil, ntb, možnost tankovat v letištní benzínce, možnost využívat letištní myčku aut, mnoho volnočasových aktivit pro zaměstnance a jejich rodiny (den dětí, back to school, mikuláš, atp.), v létě příměstské tábory, možnost jazykových kurzů, mnohá školení ke zvýšení odbornosti, pružná pracovní doba, 5 týdnů dovolené, stravování se širokým výběrem jídel a s příspěvky od zaměstnavatele, parkování pro zaměstnance Finance - roční navyšování mezd, příplatky zaměstnancům v provozu (plochách), kvartální odměny, 13. plat., odměny za doporučení zaměstnance, odměny při pracovních výročích atp.
Jako každá velká firma, i zde se ztratí mnoho lidí, kteří nechtějí pracovat a jen se vezou, což pak vede ke špatné spolupráci. Zaměstnavatel by mohl být více inovativní ve wellbeing aktivitách pro zaměstnance a přijít s něčím novým, jako moderní společnosti. Přece jen vše co tu je již pár let standard a spokojení zaměstnanci podávají větší výkon a firma roste.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:leden 2025

U této firmy máme ještě 48 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Letiště Praha, a. s.?