Pracuji pro CENTURY 21 Synergy, kde vzdělávání a etika je na prvním místě. Jsem opravdu potěšená, že vedení klade tak velký důraz na další vzdělávání ve všech oblastech naší práce - ať už je to v manažerském rozvoji, používání umělé inteligence, vyhledávání nemovitostí či používání google nástrojů, apod.
Jsem v CENTURY 21 Synergy jen krátce a jsem 100% spokojena.
Oceňuji propojení s centrálou a jejich podporu. Máme možnost se neustále školit, vzdělávat, předávat si zkušenosti napříč společností. Máme společenské akce, workshopy, teambuildingové akce. V případě dotazů máme okamžitou zpětnou vazbu, řešení problémů.
Podpora vzdělávání, podpora od centrály společnosti, skvělé smluvní prostředí. Silná značka v zádech. Synergie v rámci celé společnosti na jedničku. Společnost je schopna mě zaštítit ve všem co potřebuji a zároveň mi nechává volnost.
CRM systém by chtěl trošku zrychlit a zároveň mi v něm chybí zlepšení prostoru pro "manažery".
Nejvíce si cením skvělého kolektivu lidí, na které se můžu vždy spolehnout. Velkou výhodou je také silná podpora ve vzdělávání – máme pravidelná školení prakticky každý týden, a to zdarma. Oceňuji i profesionální zázemí společnosti: kvalitní právní podporu, moderní systémy pro elektronické podpisy a jedny z nejlepších realitních nástrojů na trhu. Díky tomu můžeme pracovat efektivně a využívat nejmodernější technologie v marketingu i při práci s klienty.
V tak velké síti se občas stane, že některé procesy nebo informace by mohly proudit rychleji. Jinak jsem ale se zázemím a podporou velmi spokojená.
Férové pracovní prostředí, využití nových technologií pro komunikaci se zákazníky, výborná propagace na trhu, ocenění práce obchodníků na vysoké úrovni. Výborné vztahy mezi kolegy.
Nevím o ničem negativním. Vše je na mojí osobní iniciativě.