Mobis Nošovice - výroba modulů
Open Days - výroba baterií
Open Days - výroba baterií
Příjemné prostředí+3

Hyundai MOBIS Czech

Výroba dílů a příslušenství pro motorová vozidla

Společnost MOBIS otevírá dveře k možnostem, které odráží nejnovější trendy v automobilovém průmyslu. Přidejte se k nám, objevte svůj potenciál v dynamickém prostředí zaměřeném na inovace a technologický pokrok a buďte součástí budoucnosti mobility. Nošovice: Moduly, které již 16 let vyrábíme, tvoří 60% vozů značky Hyundai. Kompletujeme zde i bateriové systémy pro ekologická vozidla značky Hyundai a Kia. Mošnov: S našimi světlomety svítíme na cestu vozům Hyundai, Kia, Fiat, Opel a Škoda.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Všechny firmy (98)

Plat
Nespravedlivé hodnocení výkonu práce, rozdělování práce. Podlézání TL,kdo to umí má se dobře. Je to jen pro dost otrlého člověka, bezpáteřního. TL by měl zaměstnance vést a spojovat kolektiv a né ho rozdělovat.
Napsáno:březen 2025

Kdo uměl pracovat, nebál se naučit i novou pozici byl spokojený. Mě vyhovovalo. Plat super, a čas v práci utíkal. Veliká kantýna (jídelna)... Já prostě byla spokojená, kdybych se neodstěhovala jsem tam určitě dodnes.
Jediná vada byla, když jsem musela některý den na reflektory 🤣. To jste zavřený v lakovně a prostě zavřený, nebezpečný prostor nebyl pro mě. Ale zvládala jsem to i tam. Když chcete, tak se to dá zvládnout.
Napsáno:únor 2025

Montáž modulů

Montáž modulů

Mobis Nošovice - výroba modulů+5

Možnost home office, dotovaná strava, flexibilní pracovní doba, Až 26 dní dovolené
Napsáno:únor 2025

Velké zázemí pro zaměstnance, drobné pozornosti, které vždy potěší, zajímavé finanční bonusy
zbytečný tlak, který je uměle vytvořen, občasné předhánení se kolegů o uznání
Napsáno:září 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Hyundai MOBIS Czech?
Zajímavá práce se spoustou výzev, které nabízí prostor pro seberealizaci. Zajímavé multikulturní prostředí a příležitost pro týmovou spolupráci. Dobré finanční ohodnocení + možnost se vzdělávat a rozvíjet.
Z oddělení:Právo
Napsáno:září 2024

Líbí se mi pracovní prostředí, benefity a finanční bonusy
Mohl by být příspěvek na dopravu a více dnů dovolené v základní výměře
Napsáno:srpen 2024

Finanční benefity, které fungují - vybrané měsíce dorazí na účet až 80 % mzdy navíc Čisté prostory - kanceláře v šedé barvě, open space, cca 100 lidí sedí pospolu Vybavená kuchyňka - výborná káva Kantýna s bohatým sortimentem - snídaně, svačinky a další Nabídka menu v kantýně
Korporát s více stupni řízení, což je problém ve chvíli, kdy člověk přijde s novými nápady. Následuje pak složité schvalování, které je někdy zdlouhavé natolik, až to člověka demotivuje s nějakými nápady přicházet. Úzce zaměřená náplň práce, která v delším časovém horizontu přestává naplňovat. Spolupráce v rámci týmu, a také napříč odděleními je zdlouhavá, vše musí být ideálně písemně, aby se pak v případě problému mohlo dokazovat, čí to byla a nebyla vina. Micromanagement je problémem některých vedoucí, kdy je omezována samostatnost zaměstnanců, což v delším časovém horizontu snižuje motivaci a iniciativu při rozhodování = po nějaké době se vám už nechce k věcem ani vyjadřovat.
Napsáno:srpen 2024

Flexibilní pracovní doba Multikulturní prostředí Příležitost se rozvíjet a učit
Napsáno:červenec 2024

Zajištěné autobusové spojení. Bonusy na letní dovolenou a Vánoce. Zajíštěné pití v parných letních dnech.
Neférové a falešné jednání nadřízeného z jedné směny.

Naučí lidí pracovat v tempu kteří zrovna vyšli školu. A získají zkušenosti v provozu. Když jim ta práce nesedí dají na jinou pozici.
Napsáno:leden 2022

Plat Zkušenosti Praxe
Nadřízený Náročné na čas
Napsáno:červen 2021
Zaujala / nezaujala vás firma Hyundai MOBIS Czech?