Flexibilita, 2x dny v týdnu home office, hodně dovolené, většinou velmi příjemní a překvapivě i kompetentní lidé na spolupráci, spolehlivá stabilní instituce.
Plat je zoufalý. Doba určitá, která se na odděleních a pozicích s větší fluktuací končí opakovaně měsíc před koncem.
Jak by mi to sedlo ve společnosti Středisko společných činností AV ČR, v.v.i.?
Možnost práce z domova a relativně flexibilní nastavení pracovního času, kdy musím být k dispozici, zajímavá a z hlediska činností velmi komplexní a dynamická práce, otevřená komunikace s kolegy a ochota pomoci s řešením pracovních úkolů i problémů,
obtížná komunikace s nadřízenými a profesní důvěra k nim, nekompetentnost některých kolegů, vícestupňové rozhodovací a schvalovací procesy, omezené možnosti dalšího vzdělávání a profesního růstu, omezené možnosti kariérního a mzdového růstu, chybí nabídka sice-days (to je ale do jisté míry vyváženo 6 týdny dovolené), chybí odpovídající SW nástroje, metodika, doporučené postupy a formuláře (na druhou stranu mi to umožňuje přistupovat k mým pracovním úkolům svobodně a kreativně), doporučil bych rozšířit možnost práce z domova tam kde to povaha pracovních činností a úkolů umožňuje, zkrátit pracovní dobu z 8,5h na 7,5h, umožnit větší časovou flexibilitu tam kde je to možné, zlepšit a rozšířit nabídku vzdělávacích aktivit a aktivně pracovat na osobním rozvojovém plánu zaměstnanců, změnit podmínky závazků v případě, kdy je zaměstnanec ochoten si rozšířit vzdělání, změnit rigidní systém zařazení a definic pracovních pozic, zlepšit finanční ohodnocení zaměstnanců, zjednodušit a zrychlit interní rozhodovací a schvalovací procesy, zlepšit IT podporu (zdlouhavé a složité pořizování HW, opakované technické problémy, zlepšovat povědomí o bezpečnosti)
Jako velkou výhodu beru pružnou pracovní dobu.
Kolektiv je zde velmi přátelský a každý na koho jsem se zatím obrátil mi ochotně pomohl.
Pracovní prostředí a vybavení je na poměrně vysoké úrovni.
Je zde možnost seberozvoje například v podobě jazykových kurzů.
Ocenil bych například příspěvek na veřejnou hromadnou dopravu, kterou využívám při cestě do a z práce.