Flexibilní pracovní doba
Závodní stravování
Možnost využít Home-office
Firemní přenosné telefony. Při telefonátu mimo firmu se zobrazí volanému tel. číslo, na které se zpět nedá dovolat - dovolá se na ústřednu. Ocenil bych mobilní telefon.
Zajímavá práce ve stabilní firmě, která se i v době krize chová k zaměstnancům fér a snaží se jejich pracovní místa v nejvyšší udržitelné míře zachovat. V dnešní době obecného zdražování oceňuji možnost využít dotované stravování v místní kantýně za velmi příznivou cenu.
Postrádám více firemních benefitů, zejména příspěvek na penzijní připojištění.
Co oceňuji, tak je přidání peněz na obědy, ale to je bohužel vše.
Vylepšil bych to, že zaměstnanci, kteří tu pracuji více jak 5 let, tak by měli mít více dovolené.
Srovnal bych více platové podmínky, aby to nebylo vůči různím oddělením tak nefér.
Vynahradil bych zaměstnancům, který nechodí na jídlo do místní jídelny nějakým jiným benefitem. Stravenkami nebo tak. A to stejný zaměstnancům, který pracují na 3 směny a o noční nemůžou využívat jídelní a tím pádem o tenhle benefit přichází.
Máme nový benefit - aktuálně jsme navýšili dovolenou na 5 týdnů za kalendářní rok, tj. o týden déle než stanovuje Zákoník práce.