Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group

Pojišťovnictví

Kooperativa nedávno oslavila 33 let a během této doby jsme vyrostli v jednu z největších českých firem s mezinárodním přesahem. Máme více než dva miliony klientů a naším cílem není jen splnit jejich očekávání, ale překonat je. Nechceme být anonymní společností – věříme, že úspěch stojí na porozumění lidem a jejich příběhům. Stejný přístup uplatňujeme i vůči našim zaměstnancům, kterým dáváme prostor pro růst a vždy přistupujeme férově ke všem bez výjimky.

Plat některých pozic je fakt bída.

Jde o můj vlastní případ. Šla jsem z gymplu, neměla jsem zkušenosti v žádném oboru. Kooperativa mě vše naučila.

Řád a pravidla
Zde je totiž třeba být zodpovědný. Když jednáte s klienty, řešíte s nimi pojištění, musí to mít svůj řád a pravidla. To však neplatí u systémů, se kterými se pracuje, tam řád nepanuje vždy.
Napsáno:říjen 2024

Skvělý kolektiv, nadřízený, široká škála firemních benefitů vč. prevenčních programů a školení. Baví mě provázanost témat v pojišťovně a napříč firmou pracuje skvělý tým lidí a drtivá většina je ochotná podat pomocnou ruku a spolupracovat. Velmi silná firemní kultura a společenský odpovědná se silnou vazbou na komunity, ve kterých působí.
Rychlost inovací by mohla být rychlejší ;)

V Kooperativě současně probíhá několik zásadních dlouhodobých projektů. Více inovujeme a potřebujeme lidi s tahem na branku, vizionáře a dříče. Každý má v Kooperativě svou roli a vzájemně se doplňujeme. A to mě na té firmě baví.

Příjemné pracovní prostředí
Pro mě je příjemné pracovní prostředí hlavně o lidech a vztazích na pracovišti. Ve firmě pracuji od roku 2005 a musím říci, že Kooperativa je plná skvělých lidí, kteří mají stejné hodnoty, firemní kulturu, jsou sdílní, vzájemně si pomáháme. A co vysíláte ostatním, to se vrací ;)

Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group image 1
Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group image 2
Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group image 3
Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group placeholder+9

Možnost seberealizace, férové ohodnocení, spousta benefitů finančních i nefinančních, možnost práce z domova, lidský přístup
Typické nešvary korporátu - menší pružnost v rozhodování.

Uplatnění pro starší 50 let
Kooperativa nabízí pozice, kde věk nehraje zásadní roli. Pokud chce uchazeč zůstat aktivní i v důchodovém věku, možnost má. Nemálo kolegů je toho důkazem.

Možnost kariérního postupu
Kooperativa je velká firma, jejíž struktura kariérní postup umožňuje, přičemž vedení firmy nebrání dávat možnost schopným lidem. Zároveň se pojišťovna skládá z mnoha rozdílných útvarů, tedy v případě, že se schopný člověk blíží k nějakému vyhoření, může změnit obor, aniž by měnil firmu.
Napsáno:říjen 2024

Mám prostor se vyjádřit, přijít s novými nápady, jsem respektována.
Občas s rychlostí implementace změn v interních systémech
Napsáno:říjen 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group?
Staví na lidech; ne pouze na číslech
Napsáno:říjen 2024

Možnost seberozvoje, vzdělávání, příjemné prostředí, mnoho benefitů pro zaměstnance, stabilita, jistota......
Nic podstatného

Rozmanitou práci
Náplň práce klientských poradců je rozmanitá, rozsáhlá. Práce s lidmi dává možnost různých pohledů a názorů. Každý člověk, klient je osobnost a v tom je rovněž rozmanitost.
Napsáno:říjen 2024

Velikost firmy nijak neovlivňuje rodinnou atmosféru. Možnost říci otevřeně svůj názor, hledání společných řešení, snaha o efektivní nastavení procesů a inovace.
Někdy více byrokratických postupů, mezery v nastavení komunikační matice.
Napsáno:říjen 2024

S kompletní všestranností informací, sebevzdělávání, pěkné benefity. komunikativnost a spoustu motivace.
Napsáno:říjen 2024

Možnost seberealizace, uplatnit své nápady, možnost kariérního postupu. Velké a pestré množství benefitů. Dobrý kolektiv Pomoc ostatním - hodně se dbá na charitu a zapojení lidí do ní.
Je to velký korporát, takže nastavení některých procesů je víceúrovňové a složitější. Nedá se ovlivnit zásadní věci, které jsou řízeny centrálně, ale lze být v projektu napříč firmou a pak lze ovlivnit velmi zásadní věci.
Napsáno:říjen 2024

Super kantýna s velkým výběrem (i snídaněmi) Příjemné kanceláře Flexibilita pro dohodáře Vlastní pracovní místo SUper kolegové
Uvítala bych kávu zdarma
Napsáno:říjen 2024
Zaujala / nezaujala vás firma Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group?