Centrála společnosti LKQ CZ
Naše unikátní školící centrum pro všechny "autíčkáře" po celé ČR
Naše unikátní školící centrum pro všechny "autíčkáře" po celé ČR
Rozmanitá práce+9

LKQ CZ s.r.o.

Velkoobchod s díly a příslušenstvím pro motorová vozidla

LKQ CZ je součástí LKQ Europe, dceřiné společnosti americké LKQ Corporation a je předním distributorem náhradních dílů pro automobily, užitková vozidla a průmyslová vozidla v Evropě. V současné době zaměstnává přibližně 26 000 pracovníků, disponuje sítí více než 1 000 poboček a zásobuje přes 100 000 autoservisů ve více než 20 evropských zemích. V České republice vzniklo LKQ CZ v roce 2021 sloučením s největšími tuzemskými hráči v oblasti náhradních dílů: Auto Kelly a ELIT.

pravidelný rozvoj - možnosti vzdělávání, vzdělávací portál, jazyky benefity v podobě nákupů za lepší ceny - náhradní díly super kolektiv otevřená komunikace
nic není
Napsáno:březen 2023

Jsem velmi spokojen s tím, jaká je naše firma jako zaměstnavatel. Všichni kolegové jsou velmi milí a vždy jsou ochotni pomoci, když je to potřeba. Zaměstnavatelé se snaží podporovat naše kariérní cesty a poskytují nám pravidelné školení, aby nám pomohli rozvíjet své dovednosti a znalosti. Je skvělé, že naše firma nabízí flexibilní pracovní dobu a možnosti práce na dálku, což mi umožňuje lépe vyvážit svou práci a osobní život.
Občas vázne komunikace mezi odděleními. Je to ale spíš o snaze jednotlivého člověka se tomu nějak postavit a vytvořit si na pracovišti dobré vztahy.

Možnost kariérního postupu
Vidím, že pro různé pozice LKQ hledá nejprve ve svých řadách a až poté nabídne práci široké veřejnosti.
Napsáno:březen 2023

V našich pobočkách si vybere každý

V našich pobočkách si vybere každý

Naši zaměstnanci mají každý den důvod k úsměvu

Naši zaměstnanci mají každý den důvod k úsměvu

Místo, kde se setkáváme s našimi zákazníky

Místo, kde se setkáváme s našimi zákazníky

Naše porady mohou být i neformální.+9

Silna firma se skvelym sortimentem Spousta zkusenych kolegu Snaha delat byznys
Prace se zamestnanci by mohla byt lepsi Proces naboru neni kompetitivni Nekdy udelame korporatni rozhodnuti, ktere neni zcela efektivni

Protoze je to velka firma s velkou komplexitou, kde se clovek hodne nauci. A protoze trh autodilu je velmi kompetitivni a casto se meni.

Rozmanitou práci
Velka komplexita, stale nove veci, porad se ucite.
Napsáno:listopad 2023
Jak by mi to sedlo ve společnosti LKQ CZ s.r.o.?

U této firmy máme ještě 43 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma LKQ CZ s.r.o.?