Stále je co vylepšovat. Hlavne komunikativnost.Bylo by dobre zamestnance zavčas seznamovat s novymi výrobky, materialem. A ne az se to dostane na stul.Myslim ,ze lidí v kancelarich je dost,kteri by toto meli vykonavat a seznamit s tim lidi ve vyrobe.
Ano, co se týká výroby a kompletace. Každý by si po sobě měl kontrolovat práci kterou vykoná , měly by být výrobky kompletní. A co je asi nejdůležitější , informovat zaměstnance včas o změnách co se týče výroby , nové dřeviny , nové komponenty atd...
Spolehlivost,fér jednání
Motivace, posunout se dál, znalosti z výroby, některé věci úplně nefungují už od úplného začátku jako dokumentace k výrobkům, přesnost výroby, výrobní postupy...
Komunikace s nadřízenými. Vždy se dá vše domluvit, vyjde se vstříc oběma stranám. Odměny za práci navíc, když je člověk ochotný, vždy se mu za to odvděčí.
Jinde zvyšují mzdu každý rok, zde ani náhodou. Spousta osob, včetně mě, tu pracuje pouze z toho důvodu, že je to v místě bydliště. Z aktuálního platu není život, pouze přežívání. Z toho důvodu, ačkoli mě práce jinak baví, se musím poohlížet po pracovních příležitostech jinde.
Do práce jezdíme na kole
Vyrábíme interiérové dveře na míru vašemu bydlení
Slavíme významná jubilea našich zaměstnanců