chybí kvalitní proškolování nových i starých zaměstnanců, špatně fungující formulář smlouvy, špatné zavádění nových výrobků do výroby, nerozhodnost při při zadávání změn na nové a už zavedené výrobky
Trpělivost a vstřícnost svého kolegy při vysvětlování funkcí svěřených produktů
v Malé Chuchli.
K firmě Albixon a.s. v Malé Chuchli jsem nastoupil s vědomím, že budu platným zaměstnancem na delší dobu, ale asi po 6 měsících měl zaměstnavatel důvod ke sporu, já ztratil důvěru a raději z této firmy odešel. Tuto firmu rozhodně nedoporučuji!
Firma ma stabilni vedeni a jde spravnym smerem. Nemysli jen na zisk, ale i na sve zamestnace. Je zde mozny karierni postup, firma si dobre dokaze vychovat sve odborniky.
Vyhrady nejake jsou, ale nic zasadniho.
Ikdyž firma v posledních letech vyrostla, stále si udržuje atmosféru rodinné firmy. Management firmy se snaží kultivovat firemní kulturu a tím odstranit některé nedostatky, které vznikaly právě při dynamickém růstu.
Ve firmě můžete profesně růst, firma podporuje vzdělávání a zvyšování kvalifikace. Vedení dává prostor pro prezentaci vlastních nápadů a naslouchá potřebám zaměstnanců. Nyní v době nouzového stavu se naplno projevila chuť spolupracovat a pomáhat si napříč odděleními a udržet firmu v chodu. Vedení dokáže sloučit cíle firmy s potřebami svých zaměstnanců.