Jsme z Generali České, jasně že všichni tvoříme firemní kulturu.
Jsme z Generali České, jasně že všichni tvoříme firemní kulturu.
Jsme z Generali České! Jasně, že nás baví pracovat na projektech společně.
Jsme z Generali České! Jasně, že nás baví pracovat na projektech společně.
Jsme z Generali České! Jasně, že si můžeme popovídat u kávy.
Jsme z Generali České! Jasně, že si můžeme popovídat u kávy.
Učit se a posouvat+9

Generali Česká pojišťovna a.s.

Pojišťovnictví

Generali Česká pojišťovna nabízí stabilitu a zázemí velké mezinárodní společnosti. Jenom v České republice se staráme o 2,9 milionů klientů a pečujeme o 6,6 milionu pojistných smluv. Jsme moderní a dynamickou firmou, které záleží na tom, aby se u nás každý cítil dobře. Podporujeme kolegy a kolegyně na mateřské a rodičovské dovolené, stejně jako LGBTQI+, OZP, diverzitní týmy, mezigenerační spolupráci. Jsme flexibilní, proto podporujeme hybridní způsoby práce, včetně práce z domova.

Ocenuji moznost flexibilni pracovni doby (v ramci brigadnickeho uvazku hlasovani smen dle svych moznosti).
Netlacila bych na cas, ktery operator s klientem na lince ma.
Děkujeme za vaše hodnocení! Jsme rádi, že oceňujete možnost flexibilní pracovní doby, kterou nabízíme. Chápeme váš pohled na hovory avšak jejich sledování je nezbytné pro zajištění spokojenosti našich klientů a efektivity našich služeb. Vždy se však snažíme najít rovnováhu. Vaše Generali Česká.
Napsáno:srpen 2024

Hezké kanceláře Příjemní kolegové Plat Firma podporuje ekologii, ženy, menšiny, diverzitu Hodně věcí je dobře zorganizovaných
Očekávání vysokého výkonu Když se na výzvu personalistů zúčastníte v pracovní době přednášek na téma podpora ekologie, žen, diverzity, tak vás za to šéf pak propustí (psáno s mírnou nadsázkou)
Děkujeme za Vaše hodnocení! Velmi si vážíme sdílení vašeho pohledu. Jsme rádi, že nás z větší části hodnotíte pozitivně. Díky vašemu podnětu jsme s manažery znovu probrali důležitost těchto témat a nutnost uvolňování zaměstnanců na na tyto firemní aktivity. Vaše Generali Česká
Napsáno:červenec 2024

Podporujeme diverzitu týmů a vytváříme bezpečné a podporující prostředí pro všechny. Dáváme příležitosti ženám, které mají chuť zahájit novou kariéru v našem IT týmu. Podporujeme LGBTQI+ zaměstnanectvo a také rodiče na i po rodičovské dovolené.

Jsme součástí globální iniciativy The Human Safety Net. THSN řeší základní problémy komunit, ve kterých žijeme a pracujeme. Jejich cílem je umožnit znevýhodněným skupinám lidí zlepšit jejich životy i životy jejich rodin a komunit.

Nejsme "jen" pojišťováci. Příležitosti máme v různorodých týmech: marketing, PR, komunikace a HR; likvidace, call centrum, správa pojištění; finance, analýzy, pojistná matematika; produktový management, risk management; IT - vývoj, správa.

Rovnováha pracovního a osobního života je pro nás důležitá. Stavíme na osobní zodpovědnosti každého z nás, na vzájemné důvěře a otevřené zpětné vazbě.+9

veľmi dobrá komunikácia a spolupráca s vedúcim a školiteľom, kolegovia sú veľmi nápomocný najmä v úplných začiatkoch, prínosné školenia a elearningy
privítala by som porady v pracovnej dobe
Děkujeme za vaše hodnocení! 😊 Jsme potěšeni, že jste spokojeni s komunikací a spoluprací s vedoucím a školitelem, a že vám kolegové byli nápomocní, zejména na začátku. Vaše pozitivní zpětná vazba na naše školení a e-learningy nás velmi těší. Děkujeme za vaši otevřenost´, ať se vám daří! Vaše Generali Česká

super kolektív, Homeoffice
Děkuji za skvělé hodnocení! 😊 Jsme rádi, že oceňujete náš super kolektiv a možnost pracovat z domova. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a motivací k dalšímu zlepšování. Ať se vám daří! Vaše Generali Česká
Z oddělení:Bezpečnost, ostraha, ozbrojené složky
Napsáno:červen 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Generali Česká pojišťovna a.s.?
Flexibilita práce, možnost práce na Home Office, dobré benefity
Přesouvání klíčových rozhodovacích a řídících bodů do zahraničí - řízení ze zahraničení a neporozumění českému prostředí.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu! Jsme rádi, že oceňujete flexibilitu práce, možnost práce na Home Office a naše benefity. Vaše spokojenost je pro nás důležitá. Vaše Generali Česká
Napsáno:červen 2024

Flexibilita práce a možnost pracovat z domova i 4x týdně Skvělý tým kolegů, kteří vždy podpoří a pomohou Na všem se dá domluvit Podpora jednotlivce - hodně se řeší otázka diverzity, inkluze, podpory jednotlivých zaměstnanců Možnost reskillingu Velmi si vážím zajímavých projektů, na kterých mohu pracovat. Mám kolem sebe kolegy, kteří vždy pomohou, poradí, nic není problém i pokud to potřebuji na poslední chvíli. Cítím se v týmu moc příjemně, mohu otevřeně komunikovat své obavy, nápady. Generali Česká má opravdu suprovou atmosféru a firemní kulturu, alespoň mně moc vyhovuje :)
Jsme velcí, takže věci někdy trvají déle a je potřeba se na ně podívat ze všech úhlů a zvážit mnoho aspektů, což může práci prodlužovat.
Napsáno:červen 2024

Vzhledem k velikosti firmy mě překvapilo, jak přátelský a otevřený kolektiv uvnitř takové firmy může být. Velmi cením také férové jednání TOP managementu i kolegů.
Jsme velká firma, a tak ne všechny věci jdou tak snadno a rychle jako v jiných, menších firmách. Důležité ale je, že se firma na tom snaží pracovat.
Děkujeme za super hodnocení. Je skvělé, že je vaše spokojenost znát i z tohoto hodnocení. Věřte nám, že každý den makáme na tom, abychom se všichni cítili lépe a lépe. Vaše Generali Česká

Nepřehledný systém ohodnocení
Napsáno:duben 2024

přístup vedení k zaměstnancům, platové ohodnocení, celkový přístup
Napsáno:březen 2024

nadřízený školení
mzda pomoc ze strany služebně starších kolegů
Napsáno:listopad 2023
Zaujala / nezaujala vás firma Generali Česká pojišťovna a.s.?