Boomerang Communication s.r.o. image

Boomerang Communication s.r.o.

Reklamní činnosti

Skvělé prostředí a hlavně lidi. Nikdo si na nic "nehraje" a nevyskytují se zde korporátní manýry. Každý je ochotný poradit, pomoci. Management se stará nejen o zaměstnance a chod agentury, ale každý den jsou osobně zapojeni do projektů. Parádně se rozvinul systém benefitů od prostředí, přes stravování, prostředí... A hlavně vize agentury je jasně nastavena.
Možná někdy až moc "dog-friendly" ...ale respekt.
Napsáno:duben 2024

Profesionalita, fér jednání, prima lidi od horního patra až po sklep, krásné prostředí, práce, na kterou můžete být pyšní.
Možná občas nějaká drobnost, nic podstatného.
Napsáno:duben 2024

Nejsíve jsem s pokojená s prací, kterou dělám, protože přesně kopíruje mé cíle a mohu se svým nadřízeným mluvit o tom, kam by měla moje cesta směřovat dál. Baví mě kolegové a celkově pozitivní prostředí. Chodím sem ráda.
Konkrétně nic nemám.
Napsáno:únor 2024

V Boomerangu jsem se nesetkala s nikým, kdo by mi nebyl ochoten pomoci, když jsem to potřebovala. Atmosféra mezi námi je uvolněná. Jednou za čas si ráno zpříjemníme snídani nebo odpoledne zajdeme na masáž. Navíc jsem dostala možnost přejít na jinou pozici, která mě někam posunula a mohu se učit novým věcem.
Donedávna nebylo žádné místo, kde bychom mohli v klidu poobědvat, ale to se změnilo.

Netradiční benefity
raz za čas masáže nebo snídaně, lednice s obědy, zahrada s posezením...
Napsáno:únor 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti Boomerang Communication s.r.o.?
Pracovní doba, pracovní náplň, lokace.
Napsáno:únor 2024

Oceňuji časté teambuildingy a tlak na to, aby zaměstnanci mezi sebou měli dobré vztahy.
Chybí mi pingpongový stůl.
Napsáno:únor 2024

Dobré rozložení práce mezi lidi, když jí má někdo hodně, ubere se mu, když málo, přidá se mu.
Kancelář by zasloužila více barev, bílá je trochu depresivní.

Klidnou práci
Nekřičí se tady na podřízené ani kolegy, termíny jsou většinou, zdá se, rozumně nastavené, kdyžtak se práce rozloží mezi více lidí.
Napsáno:únor 2024

To je jediná firma, která má masáže jako bonus:D
Napsáno:únor 2024

Tady je svět ještě v pořádku. Proč? Kolegové jsou přátelé. Profesionalita ostatních je možnost se něco naučit. Atmosféra rovná se těšit se na další den. A prostředí? To se musí vidět...
Cíl je jasný. Ale cesta není občas značená a občas se odbočí na polňačku. Ale dojede se - a to je důležité.

Je zde parta zkušených lidí, kteří velmi rádi předají znalosti ze svého oboru. Navíc velmi přirozeným způsobem.

Neformální pracovní atmosféru
Neformální atmosféra plyne jednak ze samotné velikosti firmy druhak z mentality vedení.
Napsáno:květen 2022

To co jsem se v Boomerangu naučila mi pomohlo v dalším rozvoji. Oceňuji individuální přístup, možnost HO dávno před covidem, nastavená pravidla a důvěru v má rozhodnutí. Na druhou stranu jsem vždy mohla přijít konzultovat a poradit se. Výplatu jsem dostala vždy k datu a to je po předchozí zkušenosti taky velké +.
Vylepšila bych organizaci a plánování seberozvoje. Na druhou stranu, když jsem přišla s individuální žádostí o nějaký kurz nebo školení, vždy mi byl schválen. A ještě mi bylo častokrát špatně :D Boomerang je totiž party king.
Ahoj, jsem rád, že jsi u nás cítila důvěru, ale i podporu pro případy obtížných rozhodnutí. Systém vzdělávání a rozvoje se hodně změnil s novým rokem. Nyní organizujeme jak manažerské vzdělávání, tak má každý tým i jednotlivec v Boomerangu roční rozpočet na školení ve svém oboru. Všem v týmu také umožňujeme účast na oborových akcích a seminářích jako Content First, Forum Media, Marketing Festival, Copy camp a další. Děkujeme za zpětnou vazbu. Ať se ti daří, Martin
Napsáno:květen 2022
Zaujala / nezaujala vás firma Boomerang Communication s.r.o.?