rodinná firma s velkými plány
jasná vize kdo jsme a kam směřujeme
skvělé vedení, vedoucí a kolegové
velmi přátelské prostředí
pružná pracovní doba
možnost home office
tělocvična, posilovna, dětský koutek
S celkovou kulturou firmy a lidí, sice se tu najdou negativní lidé, ale to nekazí celkový dojem. Oceňuji i zázemí, kde si mohu jít zacvičit nebo můžu využít školku pro své dítě. Nejvíc jsem spokojen s lidmi co tu pracují a že se kousneme a vymyslíme nějakou sportovní akci na více dnů.
Příliš mnoho administrativy a když mi někdo řekne, abych to přidal na 3 osobu, tak ta to nestíhá, protože se přidá další administrativa. Takový nekonečný koloběh. Není opravené staré křídlo a parkoviště je zasypané jen štěrkem.
Hlavním přínosem je pro mne časová flexibilita a benefity jako je jóga, masáže a tělocvična s kruhovými tréninky a trenérem. Protože sedět celý den u počítače je pro organizmus devastující. Nespornou výhodou pro majitelé pejsků je určitě "dogfriendly" prostřeďí, může být stále spolu a nebo se může váš hlídač proběhnout po zahradě s ostatními čtyřnohými kamarády. A pokud nemrzne příjdou si na své i Vaše chuťové pohárky, když se rozpálí jednou týdně gril.
Velice oceňuji benefit školky, ve které se zkušená vychovatelka stará o naše nejmenši poklady. Takto si i maminky mohou přivydělat při mateřské na pár hodin denně a nebo tatínkové nemusí zůstávat doma/brát si volno, když zrovna potřebuje maminka něco zařídit během dne.
S přímou nadřízenou, je skvělá. Neptá se jen na to, jak to jde v práci, ale i osobním životě, kterému dává maximální přednost.
Pak je tu spousta benefitů - neplacené kruhové treninky a core 3x týdně, box 2x týdně, dotovaná jóga 2x týdně - všechno ve firmě. Pro mě je pohyb vedle sedavé práce opravdu důležitý, takže za mě je toto super.
Rodinný přístup, skvělí kolegové. Jsme super parta. Rádi si pomůžeme, stačí se zeptat nebo poprosit. Všichni si mezi sebou vycházíme vstříc a vždy jsme na sebe usměvaví :)