flexibilní pracovní doba, možnost pracovat na zajímavých projektech, otevřená komunikace, firma podporuje různé sportovní aktivity, prostor pro vlastní iniciativu a kreativitu
některé procesy nebo zvyky je po letech fungování těžší měnit
+ pružná pracovní doba, work life balance
+ přátelský kolektiv, dobrý šéf
+ firemní školka, velký výběr obědů za dotované ceny
+ sportovní a jiné firemní akce
+ silný zaměstnavatel na trhu
Oceňuji především "čistotu" firmy a to myslím především z hlediska jednání mezi kolegy, férového přístupu a možnosti vlastní realizace a rozvoje. Oceňuji odpovědné vedení firmy má "hlavu, logiku a férovost". Ve svém okolí ve firmě jsem se nesetkal se "šplháním" po zádech druhých či donášením, ale naopak s kolegiální pomocí... Je to asi neobvyklé, ale zkrátka člověka baví do práce chodit. Perfektní kolektiv.
Problematické cítím veliké kanceláře "open space". Má to sice kladné stránky, ale v mém vnímání negativní převládají.
Společnost spolupracuje se zahraničními firmami a dodavateli, vě většině případů se využije angličtina nebo němčina. Firma podporuje vzdělávání v AJ a NJ.
Oceňuji velmi příjemnou a přátelskou atmosféru. Velká většina lidí řeši vše s úsměvem a vstřísností, což je naprosto parádní. Naučil jsem se spousty dovedností díky pravidelným školením hlavně v prvních letech po nástupu do firmy. Celkově mě práce ve společnosti posunula na daleko větší úroveň, jak pracovně, tak i osobně.