skvělá parta lidí, moc příjemné prostředí, nádherné výhledy, úžasná lokalita, super vedení, co vždy pomůže. Moje šéfka je ta nejlepší, kterou jsem v životě poznala
Výjimečný tým i vedení firmy. Skvělé benefity a průběžné vzdělávání. Možnost kariérního růstu a vysokých výdělků.
Velmi (časově) náročná práce. Ovšem nesmírně zajímavá a inspirující. S odpovídajícím ohodnocením.
Možnost kariérního postupu
Promyšlený program školení a kurzů profesního i osobního rozvoje, který jde ruku v ruce s kariérním postupem.
Netradiční benefity
Společnost má nadstandardní firemní kulturu, jejíž součástí je i důraz na perfektní podmínky k náročné práci. S přesahem do týmových aktivit i mimo formu. Vše ve vysokém standardu.
Vynikající kolektiv. Velmi oceňuji podporu od kolegů a pozitivní atmosféru v kanceláři. Je to jednoduše práce, na kterou se těším každé ráno. Máme mnoho benefitů, včetně jazykových kurzů, firemní školky, skvělých firemních akcí a teambuildingových aktivit.
Oceňuji férovost a podporu nejen ze strany svých nadřízených, ale i HR oddělení a samozřejmě i od svých kolegů. Mám možnost se posouvat profesně i díky školením, která se týkají jak rozvíjení obchodních dovedností, tak i s odborným zaměřením.
S ohledem na to, že máme možnost dávat návrhy, které by zlepšili fungování v rámci firmy a vidíme, že se jimi vedení společnosti zabývá, není zde nic, co by mi vysloveně vadilo. O všem se dá diskutovat.