Vedení společnosti Kermi s.r.o.
Vedení společnosti Kermi s.r.o.
Areál společnosti Kermi s.r.o., Stříbro
Areál společnosti Kermi s.r.o., Stříbro
Personální oddělení
Personální oddělení
Netradiční benefity+8

Kermi s.r.o.

Výroba radiátorů a kotlů k ústřednímu topení

Seznamte se s námi, předním evropským výrobcem radiátorů! 🔥 Naším posláním je přinášet teplo domova prostřednictvím inovativních a designových řešení. Jsme součástí skupiny Midea a patříme pod divizi MBT Climate. 🌍 Ceníme si originality, pečlivosti a přesnosti. Podporujeme osobní rozvoj, týmovou spolupráci a diverzitu. 🤝 Věříme, že rozmanité prostředí obohacuje naše myšlení. Připojte se k nám a pomozte tvořit výrobky, které spojují funkčnost s osobitým stylem. ✨

přátelská atmosféra
Napsáno:srpen 2018

Slušné a férové chování, přátelská atmosféra ,výborné hodnotné benefity, výborné platové podmínky. Důvěra, vzdělávání dle mých potřeb.

Netradiční benefity
-firemní tarif na několik sim karet = náklady za telefon pro celou rodinu za pár korun - v létě ovoce a nanuky na pracovišti zdarma -příplatky na dopravu do zaměstnání -příspěvky na penzijní pojištění - významné slevy pro zaměstnance na nákupy u firemních dodavatelů (nářadí, zahradní technika, elektromateriál, vybavení koupelen) -zaměstnanecké slevy na nákup našich výrobků ( radiátory, sprchové kouty, tepelná čerpadla) - příspěvek 2000 Kč na pohybové aktivity a masáže - půjčovna nářadí pro zaměstnance ( široký sortiment nářadí pro práci se dřevem, kovem, rekonstrukci domu, svařování...) - levné vstupenky na kulturní akce v regionu, lístky do divadel v Praze, na výstavy a veletrhy ( vše i pro rodinné příslušníky) - podnikové cyklo výlety a zájezdy na lyže i pro partnery zaměstnanců - volné permanentky na sqosh, bowling, tenis - odměny za nemarodění - gastroturky - 5 týdnů dovolené

Firma je na trhu 24 let, neustále investuje a modernizuje. Stará se o to, aby byli zaměstnanci spokojeni, názor lidí jí zajímá. I v době krize udržela vysokou zaměstnanost.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:leden 2020

Svařování ⚡

Svařování ⚡

Kermi s.r.o. image 2
Brigádníci 💪

Brigádníci 💪

Tříkrálová sbírka 2025+8
Jak by mi to sedlo ve společnosti Kermi s.r.o.?

U této firmy máme ještě 9 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Kermi s.r.o.?