Různorodá práce, kde člověk využije veškeré znalosti jaké má, nejen ty odborné. Je zde možnost podílet se na vývoji a výzkumu, nebo zpracovávat rutinní úkoly. Je třeba být pečlivý. Práce v týmu, ale zároveň člověk pracuje samostatně. Možnost dalšího vzdělávání nebo zdokonalování se. Jazykový kurz. Hodně dalších benefitů, jedním z nich, který se mi líbí - s odpracovanými roky narůstá nárok na více dnů dovolené. Další benefit je přátelské prostředí mezi kolegy.
Někdy může být trochu stresující prostředí - např. tlak na termín - předání výsledků. Někdo nemusí dobře vnímat časté audity, práci v utajení. Někdy je třeba dokončit zadaný úkol nad rámec pracovní doby. (záleží, jak kdo takové situace vnímá)
Máme fajn benefity. Zaměstnavatel dělá opravdu kroky navíc jako ovoce a čaje v zimních měsících, nebo celofiremní akce. Atmosféra v celé firmě je příjemná a přátelská.
Oceňuji firemní akce, které naše firma pořádá.
Oceňuji benefity, které nám firma dává.
Líbí se mi celková atmosféra, která na firmě panuje se všemi kolegy můžete řešit jak práci tak svůj soukromý život, jsme mladý kolektiv takže si dobře rozumíme.
V Tiyo je velmi pestré spektrum práce. Nikdo se tu nenudí. Cítíme se jako součást jedné velké rodiny. Firma pečuje o nás i o náš volný čas formou teambuildingů a rodinných akcí. Každý má možnost přispět svým podnětem ke zlepšení a je vždy vyslyšen. U nás je prostor pro kreativní lidi, kteří se rádi učí novým věcem a chtějí se dál rozvíjet. Firma investuje hodně úsilí do vzdělávání. Myslím, že kolegová jsou tu spokojení a váží si férovosti Tiyo.
Určitě je tu prostor ke zlepšení a my jsme toho součástí. Práce a život má vždy za cíl se neustále zlepšovat a my na tom pracujeme stále. Někdy je to opravdu výzva, ale o to větší je radost, když se to podaří, což je v podstatě pokaždé, jen to někdy vyžaduje delší cestu.