Skvělý přístup k zaměstnancům, hezké pracovní prostředí, přímý přístup k řešení úkolů bez administrativního zatížení velkých společností, společné firemní akce (bowling, dětský den apod.), firemní benefity
Oceňuji celkový přístup, jak se vedení společnosti ke svým zaměstnancům chová, umožňuje jim dokončit studium, vzdělávat se a rozvíjet se. S velkým množstvím nabízených benefitů (zejména příspěvek na dopravu pro dálkově dojíždějící je super).
Rodinný charakter, individuální přístup k zaměstnancům - s každým se počítá. Zajímavá a různorodá náplň práce.
Ve firmě s ničím, obecně mi vadí špatné postavení stavebnictví ve společnosti.
Firma se jim věnuje, zaučuje, mezi našimi kolegy je dost lidí, kteří přišli rovnou po škole, případně začali u nás pracovat při studiu. Důležitý je zájem o práci a rychlé získání dobrých pracovních návyků.
Řád a pravidla
Jsme stavební firma, na stavbě musí být řád a pravidla, koordinujete činnosti desítek lidí, dohody musí fungovat a pravidla musí být jasně daná.
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?