Vánoční večírek 12/2024
Německo
Příjemné prostředí+8

GEFOS a.s.

Zeměměřické a kartografické činnosti

Naším cílem je zajistit, aby se celá společnost stále posouvala kupředu, aby se lidé dostali rychle, bezpečně a spolehlivě ke svým životním i denním cílům. Zaměřujeme mosty, silnice a železnice, které lidi spojují. Díky našim mapám se nikdo neztratí v prostoru. Naše projekty poskytují lidem bezpečný domov dle jejich představ. Tím, co děláme, dokazujeme, že naše práce má rozhodně smysl.

Skvělý tým lidí, zajímavé benefity, jistota práce.
Plat, nejsou firemní automobily.
Děkujeme za hezké hodnocení. Naším cílem je mít spokojený tým, který chce posouvat sebe i společnost. Mzdy pravidelně navyšujeme, i když to v této době není úplně jednoduché. A s tím souvisí i nákup firemních vozů, ale vozový park určitě chceme rozšířit, i my si uvědomujeme, že vozů je málo. Alena, HR
Napsáno:únor 2023

Pracovní dobu jsem si mohla zvolit vůči rodině. Bezva kolektiv. Výborná komunikace napříč celou firmou. Je vůle a motivace zjišťovat nové věci a řešit vše zodpovědně dřív než by vznikl problém.
Ne, nic mě nenapadá.

Volnost a samostatnost
Lze se domluvit na pracovní době z rodinných důvodů.

Firma je stabilní několik let a kolegové jsou zde spokojeni.
Krásný komentář, děkujeme! Uvědomujeme si, že není vždy snadné sladit rodinný život s prací, proto rádi vyjdeme vstříc, když můžeme. Bez komunikace to nejde, číst myšlenky neumíme (zatím :-)). Alena, HR

Projekce

Projekce

Před pobočkou v Praze

Před pobočkou v Praze

Kola+9

Přístup nadřízeného ke svým podřízeným. Vše se nese v příjemném duchu.
Děkujeme za Vaše hezké hodnocení, snažíme se, aby u nás zaměstnanci byli spokojení a věděli, že se všechno dá vyřešit v klidu a v pohodě. Alena, HR
Napsáno:únor 2023

Nejvíce na firmě oceňuji kolektiv. Napříč různými pobočkami jsou to dobří lidé, kteří se snaží si vzájemně pomáhat.
Platové ohodnocení by sneslo vyšší úroveň.
Děkujeme za pěkné hodnocení. Uvědomujeme si, že peněz není asi nikdy dost :-), proto mzdy pravidelně každý rok navyšujeme. Alena (HR)
Napsáno:duben 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti GEFOS a.s.?
Dobré pracovní zázemí. Dobrá spolupráce a vztahy na pracovišti.
Děkujeme za pozitivní hodnocení, budeme se snažit stávající pracovní podmínky minimálně udržet, ale ještě raději zlepšovat :-) Alena (HR)
Napsáno:duben 2022

S atmosférou, s kolegy, s vybavením

Neformální pracovní atmosféru
Ve firmě panuje velmi dobrá atmosféra napříč divizemi. Spolupráce je dením chlebem a proto je dobrá komunikace jedním z hlavních příčin úspěchu. Velice důležitá je i zpětná vazba od nadřízených, která může pomoci k posunu vpřed a neopakování chyb.

Rozmanitou práci
Ve firmě má člověk šanci pracovat na opravdu velkých projektech, které přinesou vždy něco nového. Něco nad čím se musí člověk opravdu zamyslet a problém efektivně vyřešit.
Děkujeme za velmi pěkné hodnocení. Toto je přesně náš cíl - přátelská atmosféra, pestrá práce, a v neposlední řadě také šikovní kolegové, kteří vždy a rádi pomohou :-) Alena (HR)
Napsáno:duben 2022

Pracovní naplní a možností pracovat s moderními přístroji. Široké množství prohektů. S loajalitu koleků. Firemní akce a jejich zakončení. :)
Firemní benefity, mzdové ohodnocení. Málo zakázal v západních Čechách. Funkčnost firemní sítě.
Děkujeme za pozitivní hodnocení naší společnosti a za upozornění na negativa. Firemní benefity jsme rozšířili, mzdy pravidelně navyšujeme a firemní síť nám také funguje bez problémů :-) Alena (HR).
Napsáno:duben 2019

Moderní technika, velké projekty v ČR i v zahraničí. Velká možnost osobního růstu. Stabilní pracovní prostředí a kolektiv. Dobre jméno společnosti u zákazníků.
Lepší práce HR na osobním rozvoji zaměstnanců. Lepší vyhodnocení a zpětná vazba po ukončení zakázek. Rychlejší růst platu a jejich menší rovnost
Děkujeme za Vaše hodnocení i pochvalu naší společnosti. Na odstranění zmíněných negativ již pracujeme a věřím, že úspěšně. Hezký den, Alena (HR).
Napsáno:březen 2018

Oceňuji férové jednání, slušné pracovní podmínky a příjemnou atmosféru na pracovišti
Někdy to je v prácináročné
Děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení společnosti, věřím, že v budoucnu nebudete mít náročných dní mnoho :-) Alena (HR)
Napsáno:leden 2020

U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma GEFOS a.s.?