Nabidka prace kvalitni jen vedeni na urcitych hotelech se staralo spise o sebe nez zkvalitnovani sluzeb zakaznikum dobry a kvalitni personal propousteli protoze brzy prohledl jejich naniry ale byly tam i slusni vedouci pracovnici kteri po case odchazeli na lepe placene pozice jinam.
V me dobe toho bylo hodne ke zmene ale v dnesni dobe nevim stale j v tomto oboru co zlepsovat
Benefity pro zaměstnance, vzdělávání, možnost osobního rozvoje.
Zvednout platy všem zaměstnancům, nabírat kvalifikovaný personál, investice do vlastních hotelů - modernizace = konkurenceschopnost, centrální kontrola vedení jednotlivých hotelů
Jak by mi to sedlo ve společnosti OREA HOTELS s.r.o.?
Oceňuji benefity - sleva na stravování, obědy a večeře zdarma, levné ubytování pro zaměstnance v celé síti OREA.
Přátelský přístup vedení, zájem o zaměstnance - o jejich potřeby a růst.
Myšlenka společnosti se kterou se ztotožňuji.
S kolegy máme skvělé vztahy.
Platové ohodnocení v porovnání s konkurencí by mohlo být lepší. U konkurence by se člověk dostal na vyšší mzdu, ale zase u ní nenajde takový přístup vedení a kolektiv.
Chybí mi možnost zajít si na snídani (po skončení snídaní pro hosty) tak, jak to funguje jinde.
Ale to jsou jen drobnosti, které jsou v celkovém důsledku nepodstatné 🙂
Proč pracovat v OREA
Benefity, na které se můžete těšit
OREA Akademie