Nadstandardni pracovni prostredi a vztahy mezi lidmi. Velmi podporujici prostredi. Mezinarodni firma a velke mnozstvi zamestnancu z ruznych zemi, multikulti prostredi, podporujici diversitu ve vsech smerech.
Mám prostor a čas se na své pozici realizovat, nadřízení ukazují důvěru v mé schopnosti a samostatnost. V plnění úkolů mám tedy velkou volnost, zároveň na mě nikdo nevyvíjí nadměrný tlak a mám tak čas dělat svou práci pořádně.
Je to klasický korporát, takže:
- I slabí a líní kolegové tu "proplouvají" bez problémů, protože za neschopnost se tu nevyhazuje. Pokud někoho takového dostanete do týmu, může to být frustrující.
- Musíte absolvovat spoustu nesmyslných školení, která nesouvisí s náplní vaší práce.
- Politikaření a hra na korektnost, diverzitu, udržitelnost atd.
Příležitost využít cizí jazyky
V EEIC v Roztokách pracuje mnoho cizinců, zároveň velmi často probíhá spolupráce s kolegy z poboček v zahraničí.
Firma podporuje vzdělávání zaměstnanců a dává jim možnost odborně růst (alespoň v našem týmu tomu tak je).
U této firmy máme ještě 8 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?