Pěkné kanceláře v centru města, hned u metra.
Nejvíc jsou super benefity- příspěvek 2OOKč na jídlo je luxusní a plně ho hradí Yusen. Dále mám Multisport kartu , Benefit kartu-každý měsíc 5OOKč, příspěvěk na dojíždění. No měsíčně to dá dalších plus 5000Kč! Lidi kolem jsou fajn, šéfová naprosto v pohodě. Pomáháme si. Yusen investuje hodne do svých lidí, což je skvělý.
Možná by bylo fajn mít více home officů a třeba sick days.
Práci bez přesčasů
Firma se stará o své zaměstnance, investuje do well-being, jehož součástí je i to, že přesčasy nejsou denní rutinou. a když už se vyskytnou, řádně je zaplatí.
Netradiční benefity
Plně hrazená stravenka v hodnotě 200Kč.
Příspěvek na dopravu, ať jsi odkudkoli.
Benefit karta v hodnotě 500Kč měsíčně a můžu jít do kina, do wellness nebo si koupit dovolenou.
Firma je velmi benevolentní, nemusím být sešněrovaná v kancelářském oblečení, se šéfem si tykáme, peníze jsou dobré, benefity ve formš stravenek a bodíků také, jsem spokojená.
Když je problém, tak se to tak zvláštně pytlíkuje a nikdo nic neví, respektive ví, ale nepoví...
U této firmy máme ještě 20 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?