Férový a lidský přístup, benefity - možnost práce z domova, flexibilní pracovní doba, občerstvení na pracovišti, karta Multisport, množství společných akcí, zájem o charitu, pravidelný systém hodnocení a rozvoje atd.
Cením si přátelské a neformální atmosféry. Líbí se mi, že na prvním místě je kvalita a profesionální komunikace. Jsem ráda, že můžu být součástí týmu, na který se můžu spolehnout a který se společně snaží dělat svou práci dobře. Velmi oceňuji možnost se neustále rozvíjet.
Skvělé atmosféry na pracovišti. Pohodového mladého kolektivu. Příjemného pracovního prostředí v centru Prahy. Přístupu, férovosti a vstřícnosti zaměstnavatele.
Cením si možnosti pracovat se skvělími lidmi, sbírat nové zkušenosti, potkávat nové lidi a různé kultury. Ačkoli jsem jedničkou na trhu, tak na sobě všichni stále pracujem a snažíme se náš servis a produtky neustále zlepšovat.
Pracujeme na změnách a zlepšení neustále a na tom bych nic neměnil.
Je to firma, které jde o její zaměstnance. Kvalitní lidé, kteří poskytují servis klientům a lektorům, jsou to nejcennější, co firma má, a uvědomuje si to. A tak ke svým zaměstnancům přistupuje.
Velmi oceňuji možnost skloubit práci s rodinou (flexibilní pracovní doba, práce z domova).
Oceňuji férovost a spolehlivost ze strany vedení a kamarádské vztahy s kolegy.