Kariérní postupy, po letech podložených výsledků nemožnost dalšího kariérního postupu, nezájem ze strany zaměstnavatele.
Práci, co dává hlubší smysl
Podstata produktu, který prodává D.A.S. pomáhá lidem, kteří by si např. sami nikdy nemohli dovolit právníka. Potkáváte se se zajímavými lidmi. Když se setkáte s klientem, kterému D.A.S. pomohla, můžete mít hřejivý pocit ze smysluplnosti Vaší práce.
Jak centrála, tak pobočky jsou moderně vybavené a uspořádané tak, aby jste se cítili komfortně. Lidé se na Vás většinou usmívají a snaží se Vám pomoci jak nejlépe umí.
Dostala jsem důvěru pracovat zcela na dálku. Vedou mi "nedýchá na záda", naopak mně nechá dýchat. Z práce na zaměstnanecký poměr jsem měla obavy (špatné zkušenosti z minulých pokusů o zaměstnání), které se nepotvrdily. Pokud potřebuji radu/návod/pomoc a oslovím tu správnou kolegyni/kolegu, vždy se mi dostalo v rámci jejich možnosti opory. Je fajn pracovat pro zaměstnavatele s dobrou pověstí.
Někteří kolegové mluví v kanceláři sprostě a hrubě. Asi si neuvědomují, co to o nich vypovídá.