Kanceláře pražské pobočky
Pomozte nám vytvořit bezpečnější svět
Sídlíme v šestém a sedmém patře se skvělou terasou
Sídlíme v šestém a sedmém patře se skvělou terasou
Učit se a posouvat+4

ESET software spol. s r.o.

Vývoj a prodej bezpečnostního a antivirového softwaru

To, co začalo nápadem několika přátel, se rozrostlo do jedné z největších antivirových firem světa. Z malé dynamické firmy jsme se stali globální značkou s více než 100 milióny uživateli. I přes expanzi společnosti jsme zůstali věrní našim zásadám a hodnotám, na kterých byl ESET založen. Nesnažíme se jít nejlehčí cestou a máme odhodlání věci měnit. Ke všemu přistupujeme férově a čestně. Vydáváme magazín Dvojklik.cz. Naše práce má smysl, protože chráníme to, na čem v digitálním světě záleží.

Zajímavé benefity, skvělá atmosféra, dobrá spolupráce s kolegy, spolehlivý tým
Napsáno:září 2025

V ESETu je především skvělý tým lidí a příjemná pracovní atmosféra. Mzdové podmínky a benefity pro zaměstnance jsou ve srovnání s jinými firmami nadstandardní. Máme nové, krásně vybavené kanceláře, o které je skvěle postaráno.
Nevýhodou ESETu je, že v rámci české pobčky není běžné se kariérně významně posouvat.
Napsáno:září 2025

Skvělá firemní kultura založená na otevřené komunikaci a férovém jednání – jak ze strany nadřízených, tak mezi kolegy. Motivace k výkonu je zdravá a podporující, bez zbytečného stresu. Oceňuji důvěru od vedení, žádné přehnané kontroly nebo mikromanagement. Benefity jsou pestré – od cafeterie, přes občerstvení v kuchyňce (ovoce, zelenina, džusy, kvalitní káva), až po společné snídaně, masáže a firemní akce. A nesmím zapomenout na nádherné kanceláře v pražských Holešovicích s krásným výhledem a velkou terasou.
Jedinou drobnou nevýhodou je nutnost pracovat výhradně na přiděleném firemním počítači s Windows. Používání vlastního MacBooku není v rámci zabezpečeného prostředí aktuálně podporováno, i když technologie jako Citrix Workspace pro macOS by to technicky umožňovaly1. Chápu, že z pohledu IT bezpečnosti je to opatrný přístup – osobní zařízení mohou představovat vyšší riziko pro firemní data2. Přesto by možnost volby zařízení mohla zvýšit komfort práce, zejména pro uživatele zvyklé na macOS.
Napsáno:září 2025

Tahle firma je tak trochu z jiného světa. Kanceláře na skvělém místě a jsou krásné. Tady je občerstvení na pracovišti opravdu občerstvení - ovoce a zelenina každý den, občas zmrzlina, občas polévky, velký výběr nealka v lednici. Lidé příjemní, dělají práci s láskou a nesedí se tu od nevidím, do nevidím. Management lidem důvěřuje. Reputace firmy je velmi dobrá a má být proč.
Napsáno:červenec 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti ESET software spol. s r.o.?
Benefity poměrně pohodová atmosféra
zmatečné změny zapříčiněné hlavně centrálou na SK občasné korporátní kraviny
Napsáno:prosinec 2024

U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma ESET software spol. s r.o.?