ZLIN AERO a.s.

Výroba letadel a kosmických lodí a souvisejících zařízení

Výplata na účtu včas a to je tak asi všechno
Mikrovlnka v kuchyni je nadstandard teplá voda v kuchyni je také nadStandard v zimě se netopí aspoň ne tak aby to stačilo. Teplota v létě v kanceláři přes 30 stupňů.
Napsáno:červen 2019

Ocenil jsem dobrý kolektiv a kolegy co dokázali kdykoliv poradit. Viděl jsem určitý kariérní růst že jsem od začátku nezůstal na jenom místě. Také se mi líbila práce kterou jsem po čase dostal, protože se po čase stala práce mým koníčkem.
Neustálé změny pracovních pozic a " šachování " s lidmi. Mnohdy bylo možné utratit peníze za zbytečnou věc, ale dostat na dílnu něco co opravdu potřebujeme byl mnohdy problém. Dále mi vadila náladovost mistra, ktery když mi jeden den něco řekl, tak další den to zapřel a byl jsem pokárán za nesprávné splnění úkolu. Málo se ve firmě topilo ( někdy jen 7 stupňů na pracovišti ) V případě léta se zakazovalo celý den větrat a otevírat vrata z nesmyslneho důvodu vyšší prašnosti z venku. Pritim prachu tam bylo historický dost. Zazdívali se okna, dveře a tím se vytvářely časově náročnější trasy na jiné pracoviště. Mrzela mě přílišná ruční výroba a neochota technologie vytvářet přípravky na zjednoduseni práce. Nebyla využita téměř žádná robotizace. Nektere stroje byly i 80 let staré.

Volnost a samostatnost
Člověk ve výrobě si může sám rozhodnout jak práci provede. Může ji vylepšovat nebo zjednodušit. Omezení postupů práce velké není.
Napsáno:únor 2019

Spolupracovníci (spíše spolubojovníci proti vedení) Obědy(opravdu dobré+cena) Zajímavá práce
Pracovní podmínky (hlavně v zimě) Vedení Kolegové kteří hledají chyby, neustále pozorují aby si potom na vašich chybách mohli přilepšit u vedení

Práci bez přesčasů
Až na různá odvětví, kterých je málo, je přesčas ojedinělý jev.
Napsáno:leden 2019

chování nadřízeného
Napsáno:leden 2019

Vedeni teto firmy Vás nicim neoceni. Vsechny sve zamestnance berou jako otroky a tak se k nim i chovaji. Po urcite dobe Vas "vysaji" a pak odkopnou. Pokud potrebujete adrenalin, tak doporucuji.
Zmenit vedeni firmy.
Napsáno:březen 2018

Možnosti pracovat v solidním prostředí, denně uklízené kanceláři. Budova byla pár let po rekonstrukci. Také to, že pracovní doba začínala od 7:00 hodin a v ranní směně.
Přílišné svazování pracovních podmínek firemními předpisy. Neochota dohody na případném pracovním volnu.
Napsáno:březen 2018

U této firmy máme ještě 19 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma ZLIN AERO a.s.?