Kdo je Hitachi Energy a jakou přináší vizi
Kdo je Hitachi Energy a jakou přináší vizi
Co vyrábíme v Trutnově a v Praze?
Co vyrábíme v Trutnově a v Praze?
Co vyrábíme v Brně?
Co vyrábíme v Brně?
Hitachi Energy Czech Republic s.r.o. image+5

Hitachi Energy Czech Republic s.r.o.

Zařízení pro energetiku, polovodiče, technologie pro velmi vysoké napětí

Hitachi Energy je globálním technologickým lídrem, který podporuje udržitelnou energetickou budoucnost pro všechny. Rozvíjíme světový energetický systém tak, aby byl udržitelnější a flexibilnější. Spolupracujeme se zákazníky a partnery, abychom umožnili udržitelnou energetickou budoucnost – pro dnešní i nastupující generace. Sídlíme ve Švýcarsku, zaměstnáváme přibližně 45 000 lidí v 90 zemích a generujeme obchodní objemy v hodnotě dosahující 13 miliard dolarů.

Ferové pracovní prostředí. Přátelsky kolektiv. Příjemná atmosféra a profesionalita kolegu.
Nic mě nenapadá. Jsem přímo nadšená!

Rozmanitou práci
Firma Hitachi Energy Czech Republic s.r.o. je vhodná pro lidi, kteří ocení rozmanitou práci, z několika důvodů: Široká škála projektů: Firma působí v energetickém sektoru, který zahrnuje různé technologie, od obnovitelných zdrojů energie po pokročilé systémy přenosu a distribuce elektrické energie. Zaměstnanci tak mají možnost pracovat na různorodých projektech, které často vyžadují multidisciplinární přístup. Inovativní prostředí: Hitachi Energy se zaměřuje na technologické inovace a neustálé zlepšování. To vytváří pracovní prostředí, kde jsou nové nápady vítány, což podporuje různorodé pracovní zkušenosti a rozvoj nových dovedností. Globální působnost: Jelikož je Hitachi Energy mezinárodní společnost, zaměstnanci mohou spolupracovat s týmy po celém světě, což přináší rozmanité kulturní a profesní zážitky. Je také možné, že budou mít příležitost pracovat na projektech v různých zemích. Možnost profesního růstu: Firma nabízí možnosti kariérního postupu a rozvoje v různých oblastech – od technických pozic po manažerské, což přitahuje lidi, kteří mají zájem o různorodé role v průběhu své kariéry. Zaměření na udržitelnost: S rostoucím zaměřením na udržitelnost a zelené technologie poskytuje firma příležitosti k práci na ekologicky zaměřených projektech, což může být přitažlivé pro lidi, kteří chtějí přispět k řešení klimatických změn. Rozmanitost v pracovním prostředí je tedy dána jak různorodými úkoly a projekty, tak i možností interakce s kolegy z různých kulturních a profesních prostředí.

Napsáno:září 2024

Možnost osobního rozvoje, různé školení Schopní a šikovní kolegové napříč celou firmou, jakýkoliv problém se dá společnými silami vyřešit
Napsáno:leden 2022

Skvělý kolektiv v brněnské pobočce. Prostor pro iniciativu, která se cení.
Ani ne.

Možnost kariérního postupu
Firma si zakládá na interním kariérním postupu, takže specialisté i vedoucí pracovníci jsou vybíráni především z řad stávajících zaměstnanců, nikoliv zvenku.

Práci v mezinárodním prostředí
Firma je velká mezinárodní společnost se sídlem v zahraničí. Standardem je spolupráce s kolegy a společnostmi z jiných zemí, v některých případech má zaměstnanec v zahraničí i svého nadřízeného. Pokud má zaměstnanec zájem a schopnosti, má možnost do zahraničí také vyjet.
Napsáno:leden 2022

Oceňuji otevřený přístup a komunikaci a možnost práce v mezinárodním prostředí, kde je příležitost k rozvoji i využití jazyků. Práce se skvělými kolegy a v příjemném firemním prostředí!
Napsáno:říjen 2020

Jak by mi to sedlo ve společnosti Hitachi Energy Czech Republic s.r.o.?
Stabilní globální společnost. Dobrý tým a dobrá atmosféra.
Každá globální firma má svá drobná negativa..
Napsáno:říjen 2020

Dobrý kolektiv, slušná nabídka benefitů, pracovní doba.
IT podpora, komunikace vedení se zaměstnanci, nepřehledné a složité procesy.

Možnost práce na HO Výborná domluva s vedoucím, flexibilita. Příjemný kolektiv
Napsáno:leden 2022

seberealizace v ramci firmy je neomezena zajimave nabidky ze zahranici prace se da prispusobit znalostem a moznostem cloveka jasne nastavene firemni pravidla benefity a ohodnoceni cloveka zajimave
nektere pravidla korporatu

Home office
Arogantní a nekorektní chování nadřízeného, pomluvy a nadávaní na zaměstnance,
Z oddělení:Nákup
Napsáno:srpen 2024

kolegové na stejné pracovní pozici
flexibilita nadřízených při řešení problémů ,jejich alibismus
Napsáno:červen 2025
Zaujala / nezaujala vás firma Hitachi Energy Czech Republic s.r.o.?