30. září

Projektový manažer-FVE-Senior

Wienerberger s.r.o.
Brno, – Brno-město, Praha
Společnost Wienerberger s.r.o. patří mezi nejvýznamnější výrobce stavebních materiálů v České republice kde působíme již od roku 1991. Sídlem společnosti jsou České Budějovice. Jsme firmou s dvousetletou tradicí a patříme k technologickým špičkám oboru. Naše produkty již několik desetiletí ovlivňují trendy ve stavebnictví a stávají se inspirací pro ostatní výrobce a stavební profesionály. Do skupiny Wienerberger patří také společnosti: - Wienerberger eurostroj, spol. s r. o. - Cihelna Kinský, spol. s r. o. - Silike keramika, spol. s r. o. - Steinzeug Keramo, s.r.o. ​- Pipelife Czech s.r.o.

Chceš určovat trendy ve stavebnictví? Přidej se k jedničce na trhu s 30letou tradicí.

Jsme tým, který neustále hledá cesty, jak dělat věci lépe, chytřeji a rychleji. Pokud tě láká být součástí revoluce v oboru, kde se technologie stávají stavebním nástrojem budoucnosti, pak hledáme právě tebe! Aktuálně hledáme kolegu/kolegyni na pozici Manažer realizací senior- Solar (ž/m).

Budujete rádi věci od začátku?

Tady máte příležitost stát u rozvoje nové divize v rámci silné a zavedené společnosti. Hledáme osobnost, která přinese zkušenost, systém a jistotu do realizační fáze projektů – a bude přirozenou oporou dalšího růstu.

Tvojí rolí bude:

• Procesní nastavení řízení zakázek
  • Kompletní řízení realizace zakázky FVE (čas, kvalita, náklady, profitabilita)
  • Koordinace projekčních a montážních týmů
  • Komunikace se zákazníkem během celé realizace a péče o jeho spokojenost
  • Plánování kapacit (krátkodobé i dlouhodobé)
  • Zajištění materiálu a koordinace se skladem
  • Práce v kanceláři i v terénu

Co od tebe očekáváme?

• Zkušenost s řízením projektů (ideálně v oblasti FVE, energetiky nebo stavebnictví)
  • Schopnost koordinovat více stran (zákazník, montážní týmy, dodavatelé)
  • Orientaci na výsledek, kvalitu a profitabilitu
  • Samostatnost, odpovědnost a dobré organizační schopnosti
  • Komunikační dovednosti a proklientský přístup
  • Řidičský průkaz sk. B

Výhodou:

• Zkušenost s připojovacími procesy FVE
  • Znalost technických norem a revizních procesů

Nabízíme

• příležitost podílet se na realizaci staveb, kde se technické dovednosti snoubí s odvahou zkoušet nové postupy
  • zázemí stabilní společnosti, která je průkopníkem v robotické výstavbě rodinných domů
  • kvalitní IT vybavení – notebook, tablet, mobil
  • služební auto i pro soukromé účely
  • benefity společnosti: 5 týdnů dovolené, multisport kartu za 430 Kč, měsíční příspěvky na penzijní připojištění ve výši 1 500 Kč, jazykové vzdělávání v pracovní době, body do cafeterie, zaměstnanecké slevy na produkty, možnost zakoupení akcií společnosti, příspěvek na stravování (90 Kč/den), firemní akce, právní poradenství zdarma, placený dobrovolnický den aj.

Kdo hledá:
Wienerberger s.r.o. (Zaměstnavatel)