Jsme výhradním provozovatelem přepravní soustavy zemního plynu v České republice. Zemní plyn přepravujeme soustavou plynovodů o celkové délce více než 4000 km. Podílíme se na vytváření evropského energetického trhu v kontextu přechodu na nízkouhlíkové hospodářství. Jsme součástí evropských iniciativ s cílem připravit plynovou infrastrukturu pro přepravu vodíku a jeho směsí.
Jaká práce na Vás čeká?
- Pozice nabízí jedinečnou možnost získat zkušenosti v několika oblastech technické diagnostiky, od měření emisí metanu přes vibrodiagnostiku až po diagnostiku strojních zařízení na kompresních stanicích.
- Stanete se členem menšího týmu odborníků, kteří jsou vybaveni specializovanou technikou pro provádění různých diagnostických činností a měření
- Naučíme Vás, jak se podílet na zajištění technických úkolů, které souvisí s provozem a údržbou technologie N4G
- Budete se podílet na plnění nových evropských požadavků v oblasti snižování emisí metanu a na zajištění měření úniků plynu na jedné z nejvýznamnějších energetických infrastruktur v České republice.
- Budete pracovat s nejmodernější technikou v oblasti laserového měření úniků plynu
- Ponesete odpovědnost za provoz, údržbu a inovaci zařízení pro tato měření.
- Budete spolupracovat v rámci podniku na legislativě problematiky úniků plynu
- Budete se podílet na široké škále diagnostických měření a vyhodnocení technického stavu zařízení, například pomocí vibrodiagnostiky, termovizních kontrol či měření provozních parametrů strojních zařízení.
- Řešení technických úkolů, týkajících se diagnostiky a systémů spojených integritou
- Spolupráce s českými i zahraničními institucemi
- Jednání s českými a zahraničními partnery
- S vaší prací bude spojeno časté cestování po objektech N4G v celé ČR
Co k této práci budete potřebovat?
- Vysokoškolské vzdělání technického směru, výhodou v oblasti elektrotechniky nebo strojírenství
- Znalost práce s daty, uživatelská znalost MS Excel (zákl. funkce na práci s daty, tvorba kontingenčních tabulek a další mírně pokročilé činnosti v MS Office)
- Znalost SAP PM výhodou. Aktivní přístup k práci s ochotou být odpovědný za plnění výsledků
- Schopnost týmové práce a organizační schopnosti
- Preciznost a důslednost
- Ochota dále rozvíjet své znalosti a přinášet nové poznatky ze světa techniky a diagnostických nástrojů či metod
- AJ na komunikativní úrovni
- Praxe v oblasti elektrotechniky nebo vibrodiagnostiky výhodou
- Odborná způsobilost dle NV 194/2022 Sb. Výhodou
- Vyhláška 21/1979 Sb., výhodou
- Řidičský průkaz sk. B – aktivní řidič
- Ochota cestovat po ČR
Co Vám můžeme nabídnout?
- Perspektivu dlouhodobého zaměstnání ve stabilní společnosti.
- Možnost pracovat s moderními technologiemi
- Zajímavou a pestrou náplň práce s využitím anglického jazyka
- Možnost se dále rozvíjet
- Flexibilní pracovní dobu 37,5 hod. / týdně
- Home office dle interních pravidel.
- 5 týdnů dovolené a 4 dny Sick days (dle interních pravidel).
- Benefitní systém Cafeterie, ve výši 48.300 Kč/ ročně.
- Pokud volný čas využíváte aktivně, určitě Vás potěší nabídka Multisport karty
- Stravenkový paušál ve výši 129 Kč/ den.
- Nadstandardní zdravotní péči.
- Další benefity a finanční odměny garantované kolektivní smlouvou
Bonusy/prémie, Mobilní telefon, Nadstandardní lékařská péče, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Kafetérie, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Individuální rozvržení pracovní doby
- Kdo hledá:
- NET4GAS, s.r.o. (Zaměstnavatel)
- Místo pracoviště:
- Na hřebenech II 1718/8, Praha, – Nusle