2. října

Brigáda na IT oddělení - dlouhodobá (pro studenty VŠ)

DENSO MANUFACTURING CZECH s.r.o.
Heyrovského 476, Liberec, – Liberec XXIII-Doubí
PŘEJDĚTE NA NAŠE WEBOVÉ STRÁNKY WWW.DENSO.CZ Denso Manufacturing Czech v Liberci vyrábí technologie, které každý den cestují po celé Evropě v autech světových značek. Klimatizace, chladiče a další špičkové komponenty odtud míří do celého světa. Ale DENSO není jen továrna. V DENSO věříme, že za každým úspěšným produktem stojí především lidé. Proto stavíme na kultuře vzájemného respektu, spolupráce a neustálého zlepšování. Japonské kořeny společnosti se promítají do každodenního fungování – důraz na kvalitu, férovost, týmovou práci a rozvoj lidí je součástí naší DNA. Naše cíle stojí na jednoduché myšlence: vytvářet bezpečnější, chytřejší a udržitelnější budoucnost pro všechny.

Studuješ IT nebo tě technologie prostě baví? Chceš získat reálné zkušenosti z firemního prostředí a být součástí IT týmu? Hledáme šikovného brigádníka, který se nebojí nových výzev a chce se naučit něco navíc.

Co tě u nás čeká?

• Podpora uživatelů při běžných IT problémech (PC, tiskárny, mobilní zařízení).
  • Příprava a instalace notebooků, počítačů a další IT techniky.
  • Evidence IT majetku a pomoc při inventurách HW a SW.
  • Administrativní a technická podpora IT týmu při každodenním provozu i menších projektech.

Koho hledáme?

• Máš zájem o IT a základní orientaci v oblasti technologií.
  • Jsi samostatný/á a dokážeš si poradit s běžnými úkoly.
  • Můžeš docházet alespoň 2 dny v týdnu, ideálně pravidelně.
  • Nebojíš se komunikace s lidmi a rád/a pomáháš ostatním.

Co získáš?

• Praktické zkušenosti z firemního IT.
  • Možnost učit se od zkušených kolegů.

Zaujala tě tato příležitost? Ozvi se nám a pošli svůj životopis. Rádi tě poznáme!

Mobilní telefon, Nadstandardní lékařská péče, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Závodní stravování, Kafetérie, Zvýhodněné půjčky zaměstnancům, Možnost občasné práce z domova, Možnost si napracovat hodiny, Vlastní organizace náplně práce, Profesní/osobní kouč

Kdo hledá:
DENSO MANUFACTURING CZECH s.r.o. (Zaměstnavatel)
Místo pracoviště:
Heyrovského 476, Liberec, – Liberec XXIII-Doubí
Brigáda
Dohoda o pracovní činnosti (DPČ), Dohoda o provedení práce (DPP)
CS (C2) – povinný, EN (B1) – povinný