PŘEJDĚTE NA NAŠE WEBOVÉ STRÁNKY WWW.DENSO.CZ
Denso Manufacturing Czech v Liberci vyrábí technologie, které každý den cestují po celé Evropě v autech světových značek. Klimatizace, chladiče a další špičkové komponenty odtud míří do celého světa.
Ale DENSO není jen továrna.
V DENSO věříme, že za každým úspěšným produktem stojí především lidé. Proto stavíme na kultuře vzájemného respektu, spolupráce a neustálého zlepšování. Japonské kořeny společnosti se promítají do každodenního fungování – důraz na kvalitu, férovost, týmovou práci a rozvoj lidí je součástí naší DNA.
Naše cíle stojí na jednoduché myšlence: vytvářet bezpečnější, chytřejší a udržitelnější budoucnost pro všechny.
Studuješ IT nebo tě technologie prostě baví? Chceš získat reálné zkušenosti z firemního prostředí a být součástí IT týmu? Hledáme šikovného brigádníka, který se nebojí nových výzev a chce se naučit něco navíc.
Co tě u nás čeká?
- Podpora uživatelů při běžných IT problémech (PC, tiskárny, mobilní zařízení).
- Příprava a instalace notebooků, počítačů a další IT techniky.
- Evidence IT majetku a pomoc při inventurách HW a SW.
- Administrativní a technická podpora IT týmu při každodenním provozu i menších projektech.
Koho hledáme?
- Máš zájem o IT a základní orientaci v oblasti technologií.
- Jsi samostatný/á a dokážeš si poradit s běžnými úkoly.
- Můžeš docházet alespoň 2 dny v týdnu, ideálně pravidelně.
- Nebojíš se komunikace s lidmi a rád/a pomáháš ostatním.
Co získáš?
- Praktické zkušenosti z firemního IT.
- Možnost učit se od zkušených kolegů.
Zaujala tě tato příležitost? Ozvi se nám a pošli svůj životopis. Rádi tě poznáme!
Mobilní telefon, Nadstandardní lékařská péče, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Závodní stravování, Kafetérie, Zvýhodněné půjčky zaměstnancům, Možnost občasné práce z domova, Možnost si napracovat hodiny, Vlastní organizace náplně práce, Profesní/osobní kouč
- Kdo hledá:
- DENSO MANUFACTURING CZECH s.r.o. (Zaměstnavatel)
- Místo pracoviště:
- Heyrovského 476, Liberec, – Liberec XXIII-Doubí
- Typ úvazku:
- Brigáda
- Pracovní vztah:
- Dohoda o pracovní činnosti (DPČ), Dohoda o provedení práce (DPP)
- Doporučené jazyky:
- CS (C2) – povinný, EN (B1) – povinný