Baví tě stavebnictví a hledáš víc?
Víc příležitostí, víc zkušeností, víc smysluplných projektů?
U nás dostaneš prostor růst, zapojíš se do projektů, které mají skutečný smysl, a staneš se součástí týmu, který drží při sobě.
Aktuálně hledáme kolegu nebo kolegyni na pozici Mistr/ Mistrová v Praze pro závod Pozemní stavitelství.
Co u nás budeš dělat?
Hledáme stavebního mistra, který/á bude důležitým partnerem při řízení stavebních prací na našich projektech.
Čeká tě vedení týmu přímo na stavbě, koordinace subdodavatelů, dohled nad kvalitou i bezpečností – zkrátka klíčová role, díky které projekty skutečně vznikají.
Co od tebe očekáváme?
Co ti nabízíme?
Zaujala tě tato role? Pošli nám na sebe kontakt!
Ve Skanska budeš součástí týmu více než 26 000 lidí, kteří hledají řešení, přemýšlejí jinak a dívají se dopředu.
Máme pečující, podporující kulturu, která ti umožní růst — protože když uspěješ ty, uspějeme i my. Vážíme si různorodosti, inkluze a rozdílných pohledů. Právě ty nás posouvají dopředu.
Ať už jsi na začátku kariéry, nebo máš zkušeností na rozdávání, u nás dostaneš prostor se rozvíjet a ovlivňovat svět kolem sebe.
Bonusy/prémie, Mobilní telefon, Sleva na firemní výrobky/služby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Kafetérie, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Zdravotní volno/sickdays, Firemní akce