30. září

Pracovník/pracovnice půjčovny malé mechanizace

Skanska
Společnost Skanska byla založena v roce 1887 s cílem přinášet inovativní stavební řešení a tvořit projekty, které mají dlouhodobý přínos pro lidi i celou společnost. Dnes se naše činnost rozprostírá napříč širokým spektrem stavebnictví – od rezidenčních a komerčních projektů, škol až po mosty, silnice a další klíčovou infrastrukturu. V Evropě i v USA navrhujeme a realizujeme jedny z největších a technicky nejnáročnějších staveb na světě. Přesto zůstáváme věrni hodnotám, které tvoří základ všeho, co děláme.

Baví tě technika a hledáš víc?

Víc než jen práci za počítačem? Chceš kombinovat komunikaci se zákazníky, práci s technikou a různorodé úkoly, při kterých je za tebou vidět konkrétní výsledek? Ve Skanska budeš důležitou součástí týmu půjčovny malé mechanizace a pomůžeš zajistit, aby zákazníci měli vždy k dispozici správné stroje a nářadí ve správný čas.

To je „The Skanska way“.

Do našeho týmu půjčovny malé mechanizace v Brně hledáme kolegu nebo kolegyni na pozici Pracovník / Pracovnice půjčovny stavební mechanizace a nářadí.

Co u nás budeš dělat?

Čeká tě pestrá práce, která kombinuje komunikaci se zákazníky, administrativu i péči o stavební techniku. Každý den bude jiný a rozhodně nebudeš sedět pouze u počítače.

Konkrétně tě čeká:

• Každodenní komunikace se zákazníky osobně, telefonicky i e-mailem
  • Poradenství při výběru vhodné stavební mechanizace, nářadí a příslušenství
  • Výdej a příjem zapůjčené techniky
  • Kontrola stavu strojů a nářadí při vrácení
  • Zpracování objednávek, rezervací a související administrativy
  • Evidence techniky a práce v interních systémech
  • Organizace a kontrola revizí strojů
  • Základní údržba, čištění a drobný servis strojů a nářadí
  • Příprava techniky k zapůjčení a kontrola její kompletnosti
  • Spolupráce s ostatními půjčovnami, servisem, obchodním týmem i kolegy na stavbách
  • Podpora každodenního provozu půjčovny, práce ve skladu i na venkovní ploše

Co od tebe očekáváme?

• Technické myšlení a manuální zručnost
  • Chuť pracovat s technikou a hledat praktická řešení
  • Příjemné a profesionální vystupování při komunikaci se zákazníky
  • Samostatnost, spolehlivost a zodpovědný přístup
  • Řidičský průkaz skupiny B a aktivní řidič
  • Schopnost organizovat si práci a udržet si přehled o více úkolech najednou

Výhodou bude, pokud máš zkušenosti s opravami nebo servisem malé mechanizace či stavební techniky. Není to ale podmínka. Důležitější je pro nás zájem o techniku a chuť učit se nové věci.

Co ti nabízíme?

• Stabilní práci v zázemí silné mezinárodní společnosti
  • Pestrou pracovní náplň kombinující techniku, zákaznický servis i administrativu
  • Přátelský tým a podporu zkušených kolegů
  • Možnost rozvíjet technické i obchodní dovednosti
  • Moderní pracovní prostředí a kvalitní technické zázemí
  • Možnost profesního růstu a dalšího vzdělávání
  • Péči o tvoje zdraví a jistotu do budoucna:
    • 5 týdnů dovolené + 2 dny volna navíc
    • stravenkový paušál 120 Kč za odpracovanou směnu
    • příspěvek až 1 600 Kč měsíčně na penzijní připojištění, životní pojištění, DIP nebo pojištění dlouhodobé péče
    • příspěvek na volnočasové aktivity
    • zaměstnanecký akciový program SEOP
    • Multisport kartu
    • zvýhodněné volání a další partnerské benefity
    • vzdělávací, rozvojové a talentové programy

Bonusy/prémie, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Stravenky/příspěvek na stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Zdravotní volno/sickdays

Kdo hledá:
Skanska (Zaměstnavatel)