9. října

Area Manager / Vedoucí směny

rohlik.cz
U tabulky 3091, Praha, – Horní Počernice
Rohlík Group je jednou z nejrychleji rostoucích online platforem s potravinami v Evropě, která mění způsob, jak se lidé stravují a žijí. Společnost byla založena v roce 2014 v České republice a vyrostla v důvěryhodnou značku s více než jedním milionem zákazníků v Česku, Maďarsku, Rakousku, Německu a Rumunsku. Naše poslání je jednoduché – učinit každodenní nakupování rychlejší, jednodušší a udržitelnější. Spojujeme moderní technologie, efektivní logistiku a skutečnou vášeň pro skvělé jídlo. Od místních pekáren a farmářů až po naše vlastní značky dbáme na to, aby každý produkt, který se dostane k našim zákazníkům byl čerstvý a nejvyšší kvality. Jsme odhodláni podporovat udržitelnost a místní komunity, omezovat obaly a úzce spolupracovat s malými výrobci. Pro naše zákazníky je Rohlík Group více než jen nákup – je to lepší způsob, jak si každý den užívat dobré jídlo.

Sklad v Praze – Horních Počernicích je klíčovým uzlem našeho provozu. Právě odsud denně odbavujeme desítky tisíc objednávek, které doručujeme zákazníkům v přesně stanovených časech. V Rohlíku je hladký chod skladu a stoprocentní přesnost základem naší zákaznické zkušenosti.

Jako Area Manager budeš mít přímý dopad na to, jak naše operativa funguje v praxi. Nehledáme manažera, který stráví den v kanceláři u tabulek, ale lídra přímo do provozu – někoho, kdo má energii, umí strhnout tým, reagovat na data v reálném čase a držet vysoký standard doručování.

Proč je tahle role zajímavá

• Přímý dopad na zákazníky: Tvoje rozhodnutí během směny přímo ovlivní, zda zákazníci dostanou své nákupy včas a kompletní.
  • Skutečná odpovědnost a autonomie: Budeš mít plnou důvěru k řízení směny, vyhodnocování výsledků a okamžitému řešení jakýchkoliv provozních výzev.
  • Práce s daty v reálném čase: Provoz neřídíme dohadem – budeš pracovat s aktuálními čísly a upravovat kapacitu i procesy podle reálného toku objednávek.
  • Prostor pro zlepšování: Pokud uvidíš procesní úzké hrdlo nebo neefektivitu, dostaneš prostor změnit to a zavést lepší řešení.

Co tě u nás čeká

• Vedení a motivace týmu: Každodenní koordinace lidí na směně, rozdělování práce, komunikace očekávání a budování dobré týmové atmosféry.
  • Řízení výkonu a KPIs: Sledování a plnění klíčových provozních ukazatelů se zaměřením na efektivitu, rychlost a chybovost.
  • Aktivní řízení provozu podle dat: Práce s interními systémy, vyhodnocování výkonu v reálném čase a pružné reagování na změny v objemu zakázek.
  • Optimalizace procesů: Vyhledávání slabých míst v logistickém řetězci skladu a zavádění praktických nápravných opatření.
  • Mezioddělená spolupráce: Úzká součinnost s ostatními vedoucími, návaznými úseky skladu a logistikou pro zajištění plynulého provozu.
  • Směnový režim: Práce v osvědčeném režimu krátký/dlouhý týden (12hodinové směny).

Co od tebe očekáváme

• Zkušenosti s vedením lidí: Prokazatelnou praxi s řízením a motivací týmu v dynamickém prostředí (logistika, výroba, maloobchod nebo gastro).
  • Provozní a analytické myšlení: Schopnost pracovat s daty, vyhodnocovat čísla v reálném čase a dělat rychlá, správná rozhodnutí.
  • Hands-on přístup: Chuť být přítomen přímo na ploše skladu, řešit situace přímo v místě vzniku a jít týmu příkladem.
  • Znalost angličtiny: Schopnost domluvit se anglicky v rámci interní komunikace.
  • Uživatelskou znalost PC: Spolehlivou práci s počítačem pro sledování systémů, dat a reportů.
  • Zkušenost ze skladu výhodou: Znalost skladových procesů a logistiky je velké plus, nejdůležitější je pro nás ale tvoje energie a přístup k práci.

Co ti můžeme nabídnout

• Rohlík Xtra účet zdarma: Nakupuj s 10% cashbackem v podobě kreditů na další nákupy.
  • Možnost placeného volna: Prostor pro zasloužený odpočinek a regeneraci.
  • Dotované stravování: Dobré jídlo, skvělá káva a čerstvé ovoce přímo na pracovišti každý den.
  • Příspěvek na ošatné: Ke každé směně ti přihodíme 86 Kč navíc na oblečení.
  • Interní systém odměňování: Posílejte si s kolegy body za skvělou práci a proměň je za vouchery do Alzy, Notina a dalších e-shopů.
  • MultiSport karta: Pro tvůj sport i relax po práci.
  • Firemní akce: Společné oslavy úspěchů a neformální akce s týmem.

Mobilní telefon, Sleva na firemní výrobky/služby, Notebook, Vzdělávací kurzy, školení, Kafetérie, Občerstvení na pracovišti, Firemní akce, Dovolená více než 5 týdnů, Pracovní oblečení

Kdo hledá:
rohlik.cz (Zaměstnavatel)