2. října

Hospodyně

ELTODO, a.s.
Kosoř
Jsme česká technologická firma, která propojuje svět — a dělá ho bezpečnějším a funkčnějším. Možná o nás na první pohled nevíte. Ale potkáváte nás každý den. Stojíme za projekty, bez kterých by nefungovala komunikace, doprava ani moderní infrastruktura. Navrhujeme, stavíme a servisujeme optické, metalické i mobilní sítě. Najdete nás na dálnicích, železnicích, mostech, zastávkách i křižovatkách. Jsme partnerem velkých značek a klíčových investic. Nejsme vidět. Ale jsme u všeho podstatného. A práce máme dost — protože svět se nezpomaluje. Chcete být součástí týmu, který propojuje lidi, technologie i příležitosti? Pojďte s námi PROPOJOVAT SVĚT. 🌍

Hledáme spolehlivou, samostatnou a pečlivou hospodyni, která se bude starat o každodenní chod domácnosti a zároveň bude úzce spolupracovat s chůvou pečující o malé dítě.

Co vás čeká?

• pravidelný úklid a péče o domácnost
  • vaření a příprava jídel
  • průběžné doplňování běžných potřeb domácnosti
  • spolupráce a koordinace s chůvou
  • možnost zastoupit chůvu při péči o dítě v případě potřeby
  • příležitostná výpomoc podle aktuálních potřeb rodiny

Co od vás očekáváme?

• předchozí zkušenosti s prací hospodyně nebo vedením domácnosti
  • možnost doložit reference z předchozího působení
  • zkušenost s péčí o děti výhodou
  • spolehlivost, pečlivost a samostatnost
  • schopnost dobře si organizovat práci
  • diskrétnost a respektování soukromí rodiny
  • časovou flexibilitu
  • řidičský průkaz sk. B a aktivní řízení
  • trestní bezúhonnost

Pracovní režim

• pondělí až pátek
  • standardně 8 hodin denně

Co nabízíme?

• stabilní a dlouhodobou spolupráci
  • práci v příjemném rodinném prostředí
  • prostor pro samostatnost a vlastní organizaci práce

Nástup od 03/2027

férové pracovní podmínky a mzdové ohodnocení a dlouhodobou perspektivu.
Hledáme člověka, na kterého je možné se dlouhodobě spolehnout, který má přirozený cit pro pořádek a fungování domácnosti a nevadí mu podle potřeby pomoci také s péčí o dítě.

Bonusy/prémie, Auto i pro soukromé účely, Mobilní telefon, Sleva na firemní výrobky/služby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Závodní stravování, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Příspěvek na vzdělání, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce, Individuální rozvržení pracovní doby, Možnost si napracovat hodiny, Vlastní organizace náplně práce, Možnost studijního volna

Kdo hledá:
ELTODO, a.s. (Zaměstnavatel)